Consell de Mallorca
L’oferta d’ocupació pública del Consell ascendeix a 78 places al 2017
Aquestes places es repartiran en 47 per a concurs d’oposició i 31 per a promoció interna.
conselldemallorca.net 15/12/2017 - 14:47:13

L’oferta d’ocupació pública del Consell ascendeix a 78 places al 2017

Aquestes places es repartiran en 47 per a concurs d’oposició i 31 per a promoció interna. Després de més de 10 anys, el Consell tornarà a convocar oposicions a l’administració general

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, i el director insular de Funció Pública, Pau Morey, han presentat avui l’oferta d’ocupació pública del Consell de Mallorca de l’any 2017.  


En total s’ofertaran 78 places de les quals 47 seran per a concurs oposició de torn lliure i 31 per a promoció interna. Les oposicions es convocaran a partir de la primavera de 2018 ja que a partir del gener es negociaran amb els sindicats les bases.


Carmen Palomino ha explicat que “després de més de 10 anys, el Consell convocarà oposicions. Aquest fet demostra el nostre compromís amb l’estabilitat amb els treballadors públics perquè traurem totes les places que ens permet la legislació, sense excepció”.  


A més, la consellera ha afegit que des de principi de legislatura, “estam recuperant els drets perduts pels treballadors del Consell i ha volgut animar a tota la ciutadania a presentar-se per poder formar part “del gran equip de professionals que formen la institució insular”.  


Des les 78 places, 45 provenen de la taxa de reposició. Aquesta taxa es calcula a partir de les jubilacions i vacants de l’any anterior. La resta, resulten d’una taxa addicional que es contempla al Pla d’estabilitat de l’ocupació.


Aquest Pla marca una sèrie de serveis molt concrets a on es poden ofertar llocs de treball. Aquests serveis poden ser de recaptació (Tresoreria i Recaptació) o serveis d’inspecció i sanció (Inspecció Tècnica de Vehicles, Autoritzacions Territorials, Explotació i Conservació de Carreteres i Activitats Classificades). Per a que puguin sortir a concurs públics, aquestes places han d’haver estat ocupades per interins durant un mínim de 3 anys, de forma ininterrompuda.   


Cal remarcar que, a les oposicions que es convoquin per a auxiliar administratiu, s’hi sumaran les 2 places que sorgiren de l’oferta d’ocupació pública de l’any passat.

 

Reciente
Visto
Comentado