S'Agrícola
El divendres 17 va tenir lloc una interessant conferència d'Antoni Ferrer Vallespir, "1969-2019, 50 anys sense el Teatre Principal de Manacor".
Una molt interesant lliçó d'història del Manacor actual.
fotoimatges.com 19/05/2019 - 19:59:14

Seguint la programació de les festes de Sant Isidre, que s'Agrícola ve realitzant, el divendres 17 va tenir lloc una interessant conferència d'Antoni Ferrer Vallespir, "1969-2019, 50 anys sense el Teatre Principal de Manacor".

La presentació del conferenciant va estar a càrrec d'Antoni Sureda Vicenç qui va situar perfectament la temàtica i el conferenciant. La sala d'actes de s'Agrícola va quedar plena de persones que es varen interessar per la història d'aquest teatre, que va desenvolupar el conferenciant. Antoni Ferrer, des de la seva inauguració fins als dies anteriors al seu tancament i posterior enderrocament per construir uns aparcaments. A més de repassar moltes de les funcions de sarsuela, teatre, concerts, etc. i de les agrupacions i artistes que varen actuar a l'escenari, Antoni Ferrer va situar també l'època en què va començar el seu camí i la del final amb el seu tancament.

Acompanyant l'exposició, el conferenciant va mostrar més de 70 diapositives de programes de distintes èpocas, fotos d'actuacions i del mateix edifici, que tenia unes característiques similars al Teatre Principal de Palma, amb un aforament de 2.800 persones, més de tres vegades l'aforament actual de l'Auditori de Manacor, allò que pot donar una idea de la importància que va tenir el món teatral d'aquells moments.

Una molt interesant lliçó d'història del Manacor actual.

 

Reciente
Visto
Comentado