EUIB
EUIB RECLAMA PROTEGIR LES PITIÜSES IGUAL QUE LA RESTA D'ILLES
D'EUIB no entenem per quin motiu s'ha decidit no protegir les Àrees de Prevenció de Riscos (APR) a les Pitiüses tal i com pareix que si serà a la resta d'Illes.
premsaeuib 24/05/2020 - 09:45:36

EUIB RECLAMA PROTEGIR LES PITIÜSES IGUAL QUE LA RESTA D'ILLES

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) considera el preacord d'aquesta matinada al consell de Govern, sobre el decret llei de protecció del territori un avenç i una passa important en quan a la protecció del territori, però s'ha quedat a mitjes.

Al marge d'aquesta consideració, des d'EUIB no entenem per quin motiu s'ha decidit no protegir les Àrees de Prevenció de Riscos (APR) a les Pitiüses tal i com pareix que si serà a la resta d'Illes. Aquest buit que pareix que ha estat l'ós del debat acaba deixant Eivissa i Formentera amb menys protecció. 

En paraules d'Artur Parrón, coordinador d'Esquerra Unida a Eivissa "Això un cop més demostra que el Govern deixa abandona a Eivissa, i la considera terra cremada. Veig molt difícil que si les Pitiüses no tenen el mateix nivell de protecció que la resta de les Illes Balears, que EUIB pugui donar suport a dit decret llei." i afegia "No s'ha mantingut cap diàleg amb la nostra formació sobre el contingut del decret, per tant de moment no es donen les condicions per votar a favor."

 

Reciente
Visto
Comentado