A Esports es detalla la posada en funcionament de la piscina polivalent
L’Ajuntament de Sant Llorenç ha editat el quart butlletí informatiu: La publicació fa un repàs per les darreres actuacions duites a terme: Gastro Market, Programa PLATEA, eficiència energètica de l’auditori de sa Màniga
Per suposat que es fa esment a l’any “Salvador Galmés i Sancho” i com no podia ser d’altra manera al conveni que va signar el Govern de les Illes Balears i la Generalitat de Catalunya per dignificar...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/11/2017 - 04:38:00
Parc Verd i s’informa de les millores en eficiència energètica de l’auditori de sa Màniga, així mateix es detalla la inversió de 5.200.000 en sanejament i depuració.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha editat el quart butlletí informatiu. La publicació fa un repàs per les darreres actuacions duites a terme per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, des del el Gastro Market dels dijous a les obres que s’estan executant per millorar el poble com ara la prolongació i dotació de serveis dels carrers Sol i Torre o la millora del camí de sa Begura.

Pel que fa a l’àrea de Cultura hi trobareu informació del Programa PLATEA que finança el Ministeri i impulsa l’Institut d’Arts Escèniques i la Música, i el projecte “L’Índia” d’Àngel Carretero. A Educació s’inclou un resum de les reformes fetes als col·legis públics del municipi de Sant Llorenç, i les subvencions de transport per batxillerat i graus formatiu que dóna l’Administració local.

A Educació s’inclou un resum de les reformes fetes als col·legis públics del municipi de Sant Llorenç, i les subvencions de transport per batxillerat i graus formatiu que dóna l’Administració local.

A Esports es detalla la posada en funcionament de la piscina polivalent, i es presenten els jocs biosaludables i també s’aporta informació de les subvencions que es donen als esportistes. A l’àrea de Medi Ambient s’anuncia la posada en funcionament de la targeta d’accés al Parc Verd i s’informa de les millores en eficiència energètica de l’auditori de sa Màniga, així mateix es detalla la inversió de 5.200.000 en sanejament i depuració.

Per suposat que es fa esment a l’any “Salvador Galmés i Sancho” i com no podia ser d’altra manera al conveni que va signar el Govern de les Illes Balears i la Generalitat de Catalunya per dignificar a totes aquelles persones que varen ser enterrades a les fosses de sa Coma durant la Guerra Civil espanyola.

La primera tinent de batle i regidora de Noves Tecnologies i Esports, Antònia Bauzà, explica que des del primer dia l’equip de govern va fer aposta decidida per transparència i “per això vàrem decidir també editar aquesta breu publicació, perquè la informació arribàs a tots els veïnats i veïnades de Sant Llorenç, de Son Carrió i de la zona costanera”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado