S'Illot a cenar y bailar con toda la gente que llena la plaza del Llop.
Los dimonis de S'Illot, Porto Cristo, Amigos de Sant Antoni, Sa Coma y Son Carrió alegraron la IX Trobada y Torrada del litoral manacorí
Han bailado y han corrido detrás de los niños que los querían tocar la flauta ... Viva #SantAntoni y viva #sIllot!. Por supuesto torrada de las especiales de todos los residentes y visitantes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/01/2018 - 08:56:53
El IX Trobada de Dimonis de S'Illot (Manacor) llena de gente, Sant Antonis, demonios y baile, la plaza del Llop, como cada año y en busca del décimo aniversario. Como cada año los demonios y dimonions.

El IX Trobada de Dimonis de S'Illot (Manacor) llena de gente, Sant Antonis, demonios y baile, la plaza del Llop, como cada año y en busca del décimo aniversario. Como cada año los demonios y dimonions de la comarca han ido a S'Illot a cenar y bailar con toda la gente que llena la plaza del Llop.

Los músicos de la agrupación Puig de Bonany ha acompañado a los demonios de S'Illot, los de Porto Cristo, los de Sa Coma, los de los Amigos de San Antonio, los de Son Carrió y muchos otros han bailado y han corrido detrás de los niños que los querían tocar la flauta ... Viva #SantAntoni y viva #sIllot!. Por supuesto torrada de las especiales de todos los residentes y visitantes.

La IX Trobada de Dimonis de s’Illot omple de gent, Sant Antonis, dimonis i ball la plaça del Llop, mira!. Com cada any els dimonis i dimonions de la comarca han anat a s’Illot a sopar i a ballar amb tota la gent que omple la plaça del Llop. Els músics de l’agrupació Puig de Bonany ha acompanyat els dimonis de s’Illot, els de Porto Cristo, els de Sa Coma, els dels Amics de Sant Antoni, els de Son Carrió i molts altres han ballat i han corregut darrera els infants que els volien tocar el flabiol... Visca #SantAntoni i visca #sIllot !.

S’Illot i Cales de Mallorca celebren Sant Antoni amb foc, torrades, la visita de desenes de dimonis i ball. La tradicional Dimoniada de Cales de Mallorca i la IX Trobada de dimonis de s'Illot n convertit en alguns dels darrers actes santantoniers d'enguany al municipi de Manacor. I és que la celebració d’aquesta gran festa també ha arrelat en els nuclis costaners del municipi. Divendres l’entorn del Centre Cívic de Cales de Mallorca va convertir-se en una gran festa nocturna que serví per torrar i per resguardar-se del fred de la nit gràcies al fogueró. Quan tothom va haver sopat varen començar a comparèixer els dimonis de la contrada, que varen enalçar els més joves i varen fer-se fotos amb els més petits abans de començar la gran ballada arran del foc.

I dissabte la festa continuà a la plaça del Llop de s’Illot. La plaça es va omplir de veïnats amb ganes de celebrar una de les festes més sentides del municipi i, tocades les set de l'horabaixa, es va encendre el fogueró que va presidir la torrada. Llonganissa, botifarrons, panxeta, llom i carn de tota classe varen omplir la plaça de les olors típiques de Sant Antoni i la Delegació de s'Illot va oferir begudes als assistents, que malgrat la fredor de la nit sortiren a participar a la festa.

Els integrants del grup de música popular Puig de Bonany varen començar a sonar dalt del cadafal de la plaça del Llop. Poc a poc dimonis, dimonions i sant Antonis de tota casta s'hi acostaren i els assistents es prepararen per un dels balls amb més dimonis de la comarca. I és que la cita de s'Illot va ajuntar en un mateix ball els dimonis de s'Illot, els de Sant Llorenç des Cardassar, els de l'Associació d'Amics de Sant Antoni, els de Son Carrió, els de Porto Cristo i els de sa Coma. Cadascuna de les colles de dimonis feren un ball en solitari abans de ballar junts en una gran rotlana. Els més petits de cada casa varen aprofitar per fer-se una foto amb tots els dimonis. Després de les danses santantonieres va començar a sonar la música i varen ser els assistents a aquesta festa els que varen ballar a voler. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado