Així doncs, amb la presència del Consorci de Turisme a la fira (Cala Millor)
Es promociona Cala Millor com a destí per a la pràctica del Golf a Hèlsinki; Conferència sobre l'ús i abús dels antibiòtics i Alumnes de primària i gent de la 3a edat visiten "La Selva dels estereotips"
l'Espai 36. Una trentena d'assistents van gaudir d eles explicacions a càrrec del microbiòleg de l'Hospital de Manacor, Xavier Mesquida. L'expert en antibiòtics va explicar detalladament.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/03/2018 - 08:12:00
La presència de Cala Millor a la fira brinda una magnífica oportunitat per a la promoció del nostre destí como a destí de golf. De fet, el golf està agafant cada vegada més força com a producte més desestacionalitzador.

Es promociona Cala Millor com a destí per a la pràctica del Golf a Hèlsinki. El club de Golf Son Servera i el Pula Golf han promocionat el destí Cala Millor en la GoExpo Golf de Hèlsinki, de la mà i amb la col·laboració del Consorci de Turisme de Cala Millor. Go Expo és una fira que s'ha duit a terme a Hèlsinki entre el dia 2 i 4 de març per tal d'oferir un escenari per als visitants finlandesos per tal que puguin planificar la propera temporada de golf. Aquest any s'hi ha aplegat de nou una gran afluència de visitants amb l'objectiu de trobar bones ofertes.

La presència de Cala Millor a la fira brinda una magnífica oportunitat per a la promoció del nostre destí como a destí de golf. De fet, el golf està agafant cada vegada més força com a producte més desestacionalitzador del turisme, atès que la seva temporada alta se situa entre la primavera i la tardor, tot complementant-se, per tant, amb la temporada d'estiu de sol i platja. Així doncs, amb la presència del Consorci de Turisme a la fira, se segueix apostant per la captació d'un turisme temàtic per al nostre destí Cala Millor.

Aquest dimecres, 7 de març, 128 alumnes de primària del CEIP Mestre Guillem Galmés i 16 participants de la 3a edat, han visitat l’exposició “La selva dels estereotips”.

Conferència sobre l'ús i abús dels antibiòtics. El passat dimarts, 6 de març, es va dur a terme una conferència sobre l'ús i l'abús dels antibiòtics a l'Espai 36. Una trentena d'assistents van gaudir d eles explicacions a càrrec del microbiòleg de l'Hospital de Manacor, Xavier Mesquida. L'expert en antibiòtics va explicar detalladament quan i com s'han de prendre, què és la resistència als antibiòtics, quina n'és la causa i quins riscos comporta. Sens dubte va ser una xerrada molt profitosa per entendre que els antibiòtics són una excel·lent arma terapèutica però, mal utilitzats, comporten conseqüències negatives, tant per a la salut individual com per a la salut pública.

Alumnes de primària i gent de la 3a edat visiten "La Selva dels estereotips". Aquest dimecres, 7 de març, 128 alumnes de primària del CEIP Mestre Guillem Galmés i 16 participants de la 3a edat, han visitat l’exposició “La selva dels estereotips” a l’Espai 36. Aquesta exposició té com objectiu eliminar els estereotips tradicionals de gènere, que actualment encara tenen una gran influència en la divisió de tasques entre dones i homes a la llar, a la feina i a la societat. Principalment, a les dones se les representa com a cuidadores de la lar i de la família, mentre que als homes se’ls representa com a assalariats i protectors.

Gràcies a l’ajuda de n'Ana, una educadora social, els nins i nines i els més grans del poble, han pogut reflexionar, debatre i treballar sobre el tema dels estereotips. Concretament han tractat els següents temes: “la construcció social del gènere”, “s’aprèn a ser dona?”, “la hipersexualització de la infància”, “la tirania dels models de bellesa”, “quins referents femenins tenim?”, “el gènere i les feines” i “l’explotació sexual del gènere”. Sens dubte ha estat una jornada molt reflexiva per tots els assistents que han visitat l’exposició.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado