Millor interpretació femenina: Maria Antònia Salas, per Bombers.
L'acte va tenir lloc a l'Auditòrium sa Màniga de Cala Millor a Sant Llorenç: Lliurament dels premis anuals de l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Balears
Lliurament dels premis anuals de l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Balears. El divendres, 6 d'abril, i en el marc del Millor! Festival de Teatre Familiar, l'Associació de Teatres i Auditoris Públics.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/04/2018 - 16:42:00
Els guardons van ser dissenyats pel reconegut artista Gustavo Peñalver. Des de l'Ajuntament de Sant Llorenç volem donar l'enhorabona a tots els premiats.

Lliurament dels premis anuals de l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Balears. El divendres, 6 d'abril, i en el marc del Millor! Festival de Teatre Familiar, l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears va lliurar els Premis ATAPIB 2018. L'acte va tenir lloc a l'Auditòrium sa Màniga de Cala Millor a Sant Llorenç des Cardassar, després de la funció Sentil del Circ Bover.

Les categories dels premiats van ser:

-Millor espectacle: Sentinel, producció del Teatre Principal amb el Circ Bover

-Premi especial: Comviure, de Diego Ingold i Joan Fullana

-Millor Direcció: Joan Manuel Albinyana per La classe

-Millor autoria: Carme Riera per Les darreres paraules

-Millor interpretació masculina: ex-aequo a Héctor Seoane i Joan Toni Sunyer, per Smiley

-Millor interpretació femenina: Maria Antònia Salas, per Bombers.

Els guardons van ser dissenyats pel reconegut artista Gustavo Peñalver. Des de l'Ajuntament de Sant Llorenç volem donar l'enhorabona a tots els premiats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado