El Pi de Sant Llorenç des Cardassar denuncia la massificació de venda ambulant
El Pi de Sant Llorenç denuncia la massificació de venda ambulant a la zona costanera a Cala Millor, sa Coma i s´Illot, així com la manca de presència policial pel control del compliment de la normativa vigent
Estam a l´inici de la temporada turística a la zona, una temporada que es preveu bona i amb excel·lents previsions d´ocupació i aquesta situació afecta greument a la nostra imatge turística, ocasionant..
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/06/2018 - 04:40:00
De fet, l’ ordenança no estableix un màxim de concessions de llicències administratives, no controla la venda de producte repetitiu, ni del propi producte a vendre ni tan sols la situació estratègica de cada venedor.

EL PI DE SANT LLORENÇ DENUNCIA LA MASSIFICACIÓ DE VENDA AMBULANT A LA ZONA COSTANERA. LA MANCA DE PRESÈNCIA POLICIAL FA QUE NO ES CONTROLI AQUESTA ACTIVITAT, CAUSANT MOLÈSTIES ENTRE ELS COMERCIANTS. EL PI QUALIFICA LA SITUACIÓ DE PREOCUPANT I DEMANA UN CONTROL EXAHUSTIU DE LA SITUACIÓ AMB CARÀCTER D´URGÈNCIA. L´AJUNTAMENT LLORENCÍ COMPTA AMB UNA ORDENANÇA NO ACTUALIZADA NI REVISADA DES DE FA 22 ANYS.

El Pi de Sant Llorenç des Cardassar denuncia la massificació de venda ambulant a la zona costanera, concretament als nuclis de Cala Millor, sa Coma i s´Illot, així com la manca de presència policial pel control del compliment de la normativa vigent. Nombrosos venedors de venda ambulant ocupen la platja, la primera i segona línia de les zones costaneres i no es veu la suficient presència policial per a poder controlar aquesta activitat, així com vetlar pel compliment de l’ordenança i evitar les queixes transmeses pels comerciants propers a aquestes activitats.

Nombrosos venedors de venda ambulant ocupen la platja, la primera i segona línia de les zones costaneres i no es veu la suficient presència policial per a poder controlar aquesta activitat.

El Pi considera que és imprescindible una revisió i actualització de l´ordenança municipal, ja que la darrera que es va aprovar té data del 23 de gener de 1996. És inexcusable que en 22 anys una ordenança com la de la venda ambulant que regula una activitat que pot arribar a causar tantes molèsties i afectar al imatge turística del nostre municipi, no s’ hagi actualitzat per adaptar-se a la nova situació turística. De fet, l’ ordenança no estableix un màxim de concessions de llicències administratives, no controla la venda de producte repetitiu, ni del propi producte a vendre ni tan sols la situació estratègica de cada venedor.

El Pi qualifica la situació de preocupant i demana un control exhaustiu de la situació amb caràcter d´urgència, així com l´actualització de l´ordenança municipal. Estam a l´inici de la temporada turística a la zona, una temporada que es preveu bona i amb excel·lents previsions d´ocupació i aquesta situació afecta greument a la nostra imatge turística, ocasionant molèsties a veïns i turistes, així com també causa molèsties als comerciants establerts legalment.

Davant l’evident situació de malestar per part dels comerciants, així com el poc control pel que fa als permisos de venda ambulant, el Pi sol·licita una actuació immediata per part del regidor responsable d´aquesta àrea. El Consistori llorencí no pot mantenir per més temps aquesta deixadesa en primera i segona línia dels nostres nuclis turístics ni tampoc continuar sense actualitzar una normativa de fa 22 anys, afectant a una de les regidories més importants del Consistori. El Pi Sant Llorenç des Cardassar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado