L'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple escull Inca per l'acte central del Mullat 2018.
Inca: El pròxim diumenge 8 de juliol, les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas acolliran Mullat per l'Esclerosi Múltiple, l'esdeveniment que dona a conèixer aquesta malaltia crònica
La missió d'aquest col·lectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida i promocionar l'autonomia de les persones amb Esclerosi Múltiple i altres malalties neurològiques, i de les seves famílies, ajudant a satisfer...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/07/2018 - 07:43:00
La XXIV edició del Mullat comptarà amb 37 seus entre piscines i platges. A partir de les 10.00 h es podrà participar d'aquesta iniciativa a cadascun dels punts habilitats. Les persones podran col·laborar nedant.

L'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple escull Inca per l'acte central del Mullat 2018. El pròxim diumenge 8 de juliol, les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas acolliran Mullat per l'Esclerosi Múltiple, l'esdeveniment que dona a conèixer aquesta malaltia crònica.

El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, acompanyat d'Isabel Gayà, presidenta d'Abdem, el tinent batle d'Esports, Gori Ferrà, la presidenta d'Abdem – Inca, Maria Antonia Vives i altres membres del Consistori, han presentat la jornada en què tothom podrà mostrar la solidaritat cap a les persones mullant-se a les piscines que participen en la campanya.

Cada any, el Mulla't centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l'esclerosi múltiple. A Inca hi seran presents autoritats de diferents institucions per solidaritzar-se.

Cada any, el Mulla't centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l'esclerosi múltiple. A Inca hi seran presents autoritats de diferents institucions per solidaritzar-se amb la tasca de l'associació.

La XXIV edició del Mullat comptarà amb 37 seus entre piscines i platges. A partir de les 10.00 h es podrà participar d'aquesta iniciativa a cadascun dels punts habilitats. Les persones podran col·laborar nedant i acumulant metres. A més, es lliuraran diplomes dels metres nedats i els assistents tindran a la seva disposició 'marxandatge' per col·laborar amb l'associació.

Cal recordar que l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) és una organització sense ànim de lucre, constituïda al novembre de l'any 1994. Representa a una gran part del col·lectiu de les persones diagnosticades amb Esclerosi Múltiple. La missió d'aquest col·lectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida i promocionar l'autonomia de les persones amb Esclerosi Múltiple i altres malalties neurològiques, i de les seves famílies, ajudant a satisfer les seves necessitats sociosanitàries des d'una visió global i integral.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado