Valoram molt la feina dels voluntaris, per aquesta raó, després....
L’Agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca compta amb un nou local per a desenvolupar la seva activitat situat a la zona del barri des Blanquer
Cal destacar, també, que l’Agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca, als darrers tres anys, ha obtingut ajudes per operativitat per part de la Fundació Guillem Cifre de Colonya i del Govern.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/07/2018 - 00:24:00
Aquesta millora s’afegeix, enguany, a la compra d’un lloc de comandament avançat per a les intervencions de Protecció Civil i la cessió per part de la Policia Local de 20 aparells emissors tipus walkie-talkie.

L’Agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca compta amb un nou local per a desenvolupar la seva activitat. Des de l’Ajuntament d’Inca s’ha aconseguit un nou centre d’operacions per l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil. Es tracta d’un local situat a la zona del barri des Blanquer que compleix amb les necessitats de l’entitat per a poder realitzar la seva activitat.

«Valoram molt la feina dels voluntaris, per aquesta raó, després d’haver abandonat el darrer local hem cercat una nova seu que sigui adient i hem aconseguit una permanència mínima de 5 anys amb tot el positiu que aquest fet representa», ha explicat la regidora de Seguretat, Antonia Triguero.

Valoram molt la feina dels voluntaris, per aquesta raó, després d’haver abandonat el darrer local hem cercat una nova seu que sigui adient i hem aconseguit una permanència mínima de 5 anys.

Aquesta millora s’afegeix, enguany, a la compra d’un lloc de comandament avançat per a les intervencions de Protecció Civil i la cessió per part de la Policia Local de 20 aparells emissors tipus walkie-talkie. També s’ha adquirit per part de l’Ajuntament un programari específic de gestió per a agrupacions de Protecció Civil. L’objectiu del Consistori és que els membres de l’agrupació facin la seva feina de la millor manera i amb les millors condicions.

Prova d’això és la inversió dels darrers anys amb l’augment del parc mòbil amb dues motocicletes, el canvi del vestuari, dos ordinadors, una bomba d’aigua i un remolc entre d’altres. Cal destacar, també, que l’Agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca, als darrers tres anys, ha obtingut ajudes per operativitat per part de la Fundació Guillem Cifre de Colonya i del Govern de les Illes Balears.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado