JUDO RENSHINKAN, FESTIVAL SA COMA 2018. Les festes patronals
Sant Llorenç: Les festes patronals de Sa Coma, entre els seus nombrosos actes figura la competició de judo infantil que amb un escenari de 1ª categoria, la posta de sol a l'Avinguda les Palmeres just davant de la platja
Amb la presència del delegat de Sa Coma Sr. Colau Bordal, va ser l'encarregat de dirigir les paraules de cloenda i també del lliurament dels premis, felicitant a tots els participants.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/07/2018 - 01:51:00
La gent var gaudir de les tècniques dels esportistes on les actuacions del medallistes nacionals i unes actuacions de katas, van ser molt aplaudides pels allà presents, mentre que els minis com sempre van desenvolupar.

JUDO RENSHINKAN, FESTIVAL SA COMA 2018. Les festes patronals de Sa Coma, entre els seus nombrosos actes figura la competició de judo infantil que amb un escenari de primera categoria, la posta de sol a l'Avinguda les Palmeres just davant de la platja.

La gent var gaudir de les tècniques dels esportistes on les actuacions del medallistes nacionals i unes actuacions de katas, van ser molt aplaudides pels allà presents, mentre que els minis com sempre van desenvolupar un judo excepcional fent les delícies del públic assistent mostrant el evolució d'un any a un altre.

El Renshinkan és el responsable d'aquest festival, enguany 67 esportistes van ser els que van prendre part. Les edats compreses eren entre els 3 i els 16 anys més una categoria d'adult, les modalitats que hi havia en joc dues, la de exhibició de randori i la de competició. Amb la presència del delegat de Sa Coma Sr. Colau Bordal, va ser l'encarregat de dirigir les paraules de cloenda i també del lliurament dels premis, felicitant a tots els participants. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado