Sant Llorenç prepara una fiesta nocturna deportiva para todos los gustos.
Fiesta Nocturna Deportiva en Sant Llorenç el 27 desde la 20:00h con varias modalidades y luego tapas y con homenaje a Marga Fullana
Oro el 2018 Master Mountain Bike World Championships, a las 21: 00h se hará un reconocimiento al deportista más ilustre; Marga Fullana. Esta iniciativa, surgida desde el Departamento de Deportes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/07/2018 - 13:00:34
20: 00h se podrán realizar una serie de actividades de forma totalmente gratuita. La adrenalina de la tirolina, el tradicional pádel, la refrescante piscina y la innovación del fútbol burbuja serán las actividades.

Sant Llorenç prepara una fiesta nocturna deportiva para todos los gustos. El próximo viernes 27 de julio en el complejo deportivo de Sant Llorenç se celebrará una noche especial y llena de deporte. Así, a partir de las 20: 00h se podrán realizar una serie de actividades de forma totalmente gratuita. La adrenalina de la tirolina, el tradicional pádel, la refrescante piscina y la innovación del fútbol burbuja serán las actividades que se podrán practicar.

A la vez, el bar des Muleter también ofrecerán tapas para completar la velada. Y como no podía faltar a una jornada deportiva, y con más motivo después de conseguir el Oro el 2018 Master Mountain Bike World Championships, a las 21: 00h se hará un reconocimiento al deportista más ilustre; Marga Fullana. Esta iniciativa, surgida desde el Departamento de Deportes quiere fomentar la actividad física a la vez que se pasa un rato con entretenida y con amigos.

Actividades de forma totalmente gratuita. La adrenalina de la tirolina, el tradicional pádel, la refrescante piscina y la innovación del fútbol burbuja serán las actividades que se podrán practicar.

Sant Llorenç prepara una diada nocturna esportiva per a tots els gustos. El pròxim 27 de juliol al complex esportiu de Sant Llorenç es celebrarà una nit especial i plena d’esport. Així, a partir de les 20:00h es podran realitzar un seguit d’activitats de forma totalment gratuïta. L’adrenalina de la tirolina, el tradicional pàdel, la refrescant piscina i la innovació del futbol bombolla seran les activitats que es podran practicar.

A la vegada, al Bar des Moleter també s’oferiran tapes per a completar la vetllada. I com no podia faltar a una diada esportiva, i amb més motiu després d’aconseguir l’or al 2018 Màster Mountain Bike World Championships, a les 21:00h es farà un reconeixement a l’esportista més il·lustre; Marga Fullana. Aquesta iniciativa, sorgida des de el Departament d’Esports vol fomentar l’activitat física alhora que es passa una estona amb entretinguda i amb amics.

Tapes, música i gent omplen sa Coma en la seva “nit multicultural”. Sa Coma ha estat immers en les seves festes patronals, i dins aquest marc, el passat dijous es va celebrar la tradicional “Nit Multicultural”. Un vespre ple de gastronomia, ambient, música i ball, en un acte que caracteritza les festes del municipi.  Aquest any, la música dels xeremiers del Puig i el ball dels gegants han estat els encarregats d’encetar aquestes Nits que s’allarguen també al divendres vespre. 

Al “sus” de l’acte hi han assistit algunes autoritats municipals; el batlle, Mateu Puigrós, el delegat de Sa Coma, Nicolau Bordal i altres membres del consistori llorencí que han aprofitat per a provar les multituds de tapes diverses que s’han ofert. 

 La Índia, Xina, Argentina, Hongria, Alemanya, França, Mèxic, Líbia, Sira, Regne Unit, Itàlia i nombroses regions d’Espanya hi han tingut representació gastronòmica amb degustacions de tapes a preus econòmiques fetes pels restaurants de la zona. 

Un acte dels més destacats d’aquestes festes i que en el seu primer dia ja ha recollit un gran nombre de visitants, entre residents i turistes, que també han gaudit de la iniciativa.  El menjar s’ha alternat amb la festa. La Banda de Música Municipal també ha ofert un concert mentre que seguidament el grup Tramudança ha tancat la primera nit amb una demostració de ball de bot. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado