http://www.manacor.org/imgdb/archivo_doc333920.pdf.
El Tardeo de S'Illot de ayer domingo 12 rompe todos los pronósticos y se convierte en un acto estrella de los muchos programados al día 19
Además durante varias horas, comenzó pronto y se llenó, y por la noche seguía hasta la bandera. Un éxito sin precedentes. Tienen ustedes el BANNER de las fiestas de S'Illot (Manacor) en Portada.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/08/2018 - 16:43:12
Merece la pena ver la foto del Tardeo de S'Illot ayer tarde domingo en la plaza del Muelle, abarrotado, sin espacio para nadie, personas por las escaleras de los negocios anexos, en la playa, el paseo principal.

Merece la pena ver la foto del Tardeo de S'Illot ayer tarde domingo en la plaza del Muelle, abarrotado, sin espacio para nadie, personas por las escaleras de los negocios anexos, en la playa, el paseo principal.

Además durante varias horas, comenzó pronto y se llenó, y por la noche seguía hasta la bandera. Un éxito sin precedentes. Tienen ustedes el BANNER de las fiestas de S'Illot (Manacor) en la portada de esta página, aún falta mucho programa y estelar.

Manacor i de Sant Llorenç participaran en la cercavila que començarà que donarà pas al pregó i al concert d'Havaneres a la plaça del Llop. Serà a partir de les 23.30 que la gran traca de focs.

Les Festes de s’Illot omplen de bauxa i d’actes per a totes les edats la platja, les places i els carrers fins dia 19 d’agost, El pregó, que es va anul·lar, es farà diumenge dia 19 a les 20.30 h a la plaça del Llop. 

Els veïnats i les veïnades de s'Illot ja gaudeixen de les festes d'aquest nucli costaner manacorí, unes celebracions que “juntament amb desenes de col·laboradors hem organitzat mirant de conservar els actes més tradicionals i exitosos de les festes de sempre i intentant oferir alguns actes nous”, explica el delegat municipal de s'Illot, Antonio García. Tot i que divendres dia 10 es varen suspendre els actes del primer dia de festes, els actes del programa ja omplen s’Illot d’alegria i de bauxa. “Hem decidit postposar el pregó que ha preparat Catalina Mesquida a diumenge dia 19 a les 20.30 h i el pronunciarà a la plaça del Llop just abans que comenci el concert d’havaneres”, afegeix Antonio Garcia.

Des de l'Ajuntament han volgut "donar les gràcies a tots els col·laboradors i especialment a l'Associació d'Amics s'Illoters, que han col·laborat de manera molt especial amb la delegació de s'Illot per fer tornar encara més gran les festes", ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. I és que "l'èxit de totes les festes manacorines consisteix en què són del poble perquè les fa el poble, i en aquest cas la gent que estima s'Illot és la gent que vol mostrar la millor cara del nostre municipi i compartir amb tothom les nostres tradicions i la nostra festa, moltes gràcies i vos anim a continuar amb aquesta tasca tan important", ha conclòs la batlessa.

Així les festes de s’Illot d’enguany varen començar dissabte passat, dia 11, amb la trobada de pescadors, la festa Holy i la sombrillada nocturna, que omplí la nit de para-sols i sopars a la fresca damunt l'arena. Diumenge passat, dia 12, el poliesportiu es convertí en un gran Parc infantil d'aigua i més tard, a partir de les 17 h, el T@arde@ va omplir de música i bon ambient la plaça del Mollet. I com cada any durant la nit la plaça del Llop va acollir la Gran festa de l'espuma. Dilluns dia 13 d'agost, es va celebrar la tradicional processó de llanternes. Els xeremiers sortiren devers les 21.15 h del pont del riuet i arribaren al Mollet seguits de centenars de llanternes que duen els nins, les nines i gent de totes les edats. I després de la processó els amants del teatre varen poder gaudir de Picarols S.A., una comèdia a la fresca que es va representar a la plaça del Llop.

Però les festes no aturen i avui ,dimarts dia 14 d'agost se celebrarà un dels grans esdeveniments s'illoters: la Nit marinera, gambada de sillotera, que a partir de les 21 h omplirà de bon menjar i millor ambient l'avinguda dels pins. Dimecres serà el torn d'un altre dels dies grans de les festes. La processó marítima, que començarà a partir de les 19.30 h farà sortir al carrer i a navegar el passat mariner d'aquest nucli costaner manacorí. Dijous dia 16 a partir de les 17 el carrer Murta es convertirà en un espai de jocs per a infants de totes les edats. I més tard, a partir de les 21.30 la plaça del Mollet acollirà la 10a edició del Dans'illot, un enorme espectacle de dansa on es mostrarà l'enorme potencial de les arts escèniques a Manacor.

Divendres dia 17 la gent gran farà la seva festa a partir de les 10.30 h a l'avinguda dels Pins. Més tard, devers les 17 h, la platja acollirà jocs infantils i a partir de les 22 h la plaça del Llop acollirà la revetlla on actuaran els grups Donut Tòxic, La Movida Band, InRock i Marina Juan. Dissabte dia 18 d'agost la XII Fira nocturna de s'Illot de productes artesans i autòctons de les Illes Balears, que s'escamparà per l'avinguda dels pins i l'avinguda del Llop. A més la plaça del Llop serà l'escenari de la ballada de Lindy Hop, a parir de les 19.30, i de la ballada de ball de bot, a partir de les 21.30 h.

I l'endemà, en la jornada final de les festes, a partir de les 12 h se celebrarà el Concurs de paelles silloteres a l'avinguda dels Pins. Es tracta d'un acte que s'havia deixat de celebrar i que enguany s'ha decidit recuperar. A partir de les 19 h els gegants de Manacor i de Sant Llorenç participaran en la cercavila que començarà que donarà pas al pregó i al concert d'Havaneres a la plaça del Llop. Serà a partir de les 23.30 que la gran traca de focs artificials posarà el punt i final a les festes de s'Illot d'enguany.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Juan Antonio
Fallo la música. El dj y la música muy mala