3 de febrer, a les 18 h. EN PATUFET LES SET CABRETES
Diumenge 3 de febrer a les 18 h Auditorium Sa Màniga: Contes amb na Margalida Amengual per a nins i nines de 2 a 6 anys. Aforament limitat. Gratuït. En Patufet les set cabretes
Però no es podrà imaginar mai com acabarà. Perquè una mare val per 10 llops. Podeu recollir les vostres entrades (gratuïtes) només el mateix dia a taquilla. No es fan reserves telefòniques.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/01/2019 - 07:45:00
Gratuït. Dos contes on el paper de la mare és molt important. Per què no es fa cas a allò que la mare diu? Les mares ho saben tot! I vetlen pels seus fillets, que de vegades no escolten els consells de la mare.

Diumenge, 3 de febrer, a les 18 h. EN PATUFET LES SET CABRETES. Contes amb na Margalida Amengual. Per a nins i nines de 2 a 6 anys. Aforament limitat. Gratuït. Dos contes on el paper de la mare és molt important.

Per què no es fa cas a allò que la mare diu? Les mares ho saben tot! I vetlen pels seus fillets, que de vegades no escolten els consells de la mare.

Així en Patufet correrà aventures que qui sap on el duran. I les 7 cabretes es deixaran dur pel Llop molt espavilat. Però no es podrà imaginar mai com acabarà. Perquè una mare val per 10 llops. Podeu recollir les vostres entrades (gratuïtes) només el mateix dia a taquilla. No es fan reserves telefòniques.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado