Un any més les corals de gent gran es reuneixen a sa Màniga de Sant Llorenç.
Aquest dissabte 9 de febrer s’han reunit a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor de Sant Llorenç les corals de gent gran de diferents indrets de l’illa per celebrar el III Certamen d’Arts Gent Gran
Gent Gran Punta de n’Amer, Tercera Edat de Ses Salines i Colònia de Sant Jordi, Persones Majors de Porreres, Persones Majors de Sant Joan, Persones Majors de Son Sardina.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/02/2019 - 14:26:00
Corals de gent gran de diferents indrets de l’illa per celebrar el III Certamen d’Arts Gent Gran; Persones Majors de l’Encarnació i Persones Majors de Montuïri. Els participants han gaudit d’una jornada plena de diversió i complicitat.

Un any més les corals de gent gran es reuneixen a sa Màniga. Aquest dissabte 9 de febrer s’han reunit a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor de Sant Llorenç des Cardassar les corals de gent gran de diferents indrets de l’illa per celebrar el III Certamen d’Arts Gent Gran.

L’acte ha comptat amb la presència de més de quatre-centes persones de les corals Gent Gran Punta de n’Amer, Tercera Edat de Ses Salines i Colònia de Sant Jordi, Persones Majors de Porreres, Persones Majors de Sant Joan, Persones Majors de Son Sardina, Persones Majors de l’Encarnació i Persones Majors de Montuïri. Els participants han gaudit d’una jornada plena de diversió i complicitat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado