Inauguració de l'exposició de Joan Costa. Manacor.
Dissabte passat es va procedir a la inauguració de l'exposició "Escultura i pintura de Joan Costa" a l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor que podrà ser visitada fins al pròxim dia 30
Miquel Peñaranda, Pep Coll, Cati Noguera, Llorenç Ginard, Joan Pascual, Toni Pocoví, Ana Maria Fullana i el pintor anglès James Lannbourne, a més de personatges del món de la Cultura, directius i socis.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2019 - 10:53:00
Neixen d'una gran sensibilitat amb un traç ferm i exquisidament refinat, però sobretot són creacions que sortiren d'un embolic d'emocions contemporànies i d'una ànima enormement bella.

Inauguració de l'exposició de Joan Costa. Dissabte passat es va procedir, a la inauguració de l'exposició "Escultura i pintura de Joan Costa", a l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor que podrà ser visitada fins al pròxim dia 30. Varen presentar l'exposició Pere Antoni Pascual, Ana Mascaró i el President de l'entitat Llorenç Femenies. Acabades els parlaments, tots els presents varen gaudir contemplant les distintes obres d'art.

Joan Costa ha realitzat multitud d'exposicions a galeries de gran prestigi nacional i internacional. A les seves escultures existeix una línia perfecta de continuïtat entre els seus temes i els conceptes, entre la creativitat perceptiva, mitjançant l'evocació d'aspectes de la natura.

A les seves escultures existeix una línia perfecta de continuïtat entre els seus temes i els conceptes, entre la creativitat perceptiva, mitjançant l'evocació d'aspectes de la natura.

Neixen d'una gran sensibilitat amb un traç ferm i exquisidament refinat, però sobretot són creacions que sortiren d'un embolic d'emocions contemporànies i d'una ànima enormement bella. Tots els presents varen poder observar unes formes suaus, evolvents, on a més se sumaven els colors, verda aigua, blau de mar intens. En els quadres s'endevinen trossos de mar, algues marines, que evoca'n el Mediterrani, les seves formes i la intensitat.

La sala de s'Agrícola es va omplir per complet amb moltes cares conegudes i molts d'artistes, com Miquel Peñaranda, Pep Coll, Cati Noguera, Llorenç Ginard, Joan Pascual, Toni Pocoví, Ana Maria Fullana i el pintor anglès James Lannbourne, a més de personatges del món de la Cultura, directius i socis de s'Agrícola i amants de l'art en general. Des d'aquí felicitar a un dels grans escultors com és Joan Costa, enhorabona. Ana Mascaró, Assessora Cultural de s'Agrícola.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado