La tercera edició d'Inca Street Art crearà el major mural amb grafitti de totes les Balears.
El pròxim divendres començarà la tercera edició del festival Inca Street Art que organitza l'associació Comunitart, juntament amb l'Ajuntament d'Inca
Durant la jornada del diumenge, es duran a terme les activitats de cloenda entre les quals destaquen una taula rodona sobre grafiti i muralisme al casal de joves Sa Fàbrica d'Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/05/2019 - 03:17:00
«Tal com es va plantejar a la primera edició, l'objectiu és promocionar aquest tipus de manifestació artística i que la gent que ens visiti pugui veure en directe tot el procés creatiu», ha explicat Moreno.

La tercera edició d'Inca Street Art crearà el major mural amb grafitti de totes les Balears. El pròxim divendres començarà la tercera edició del festival Inca Street Art que organitza l'associació Comunitart, juntament amb l'Ajuntament d'Inca. Seran tres dies on la pintura mural serà la protagonista als carrers i places de la ciutat. Enguany durant el transcurs de l'esdeveniment es crearà el grafiti més gran de les Illes Balears, superant els 80 metres de l'anterior; que també es va fer a Inca.

El Batle, Virgilio Moreno, el tinent batle de Cultura, Antoni Rodríguez, el regidor de Joventut, Sebastià Oriol, el regidor de Participació ciutadana i diversos membres de l'organització han presentat el nou programa d'activitats. El festival reunirà artistes de totes les Balears que realitzaran obres murals en diversos punts de la ciutat. «Tal com es va plantejar a la primera edició, l'objectiu és promocionar aquest tipus de manifestació artística i que la gent que ens visiti pugui veure en directe tot el procés creatiu», ha explicat Moreno.

Inca Street Art vol. 3 s'iniciarà amb un conjunt de 13 intervencions murals multidisciplinaris arreu de la ciutat, comptarem amb artistes tan coneguts com: Fàtima de Juan (CEIP Llevant); SOMA (carrer del Bisbe Morro); Maria Cuadrado (CEIP Ponent); Jeroni Mira (La Salle); Jelen Westfield (plaça Felip II); Koni (Gran Via); Ovas (avinguda del Tren); Pato Conde (instal·lació mural i escultòrica itinerant); i 4 artistes més seleccionats en convocatòria pública (pas a nivell per a vianants, avinguda del tren). També participarà l'històric grup d'esplai S'Estornell, que renovarà el seu famós mural a la façana del celler de can Ripoll, fet als anys 80.

El dissabte serà una jornada festiva on, a més de concloure els murals esmentats, es durà a terme un Concurs Mural obert a tot el públic i la 2a Trobada Balear de grafiti a l'avinguda del Pla. L'objectiu d'aquesta diada és, de nou, superar el rècord del mural més gran de les Balears i comptarem amb les participacions d'entitats col·laboradores de la ciutat i sessions musicals per gaudir d'un ambient festiu durant tot el festival. Durant la jornada del diumenge, es duran a terme les activitats de cloenda entre les quals destaquen una taula rodona sobre grafiti i muralisme al casal de joves Sa Fàbrica d'Inca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado