MÉS-Esquerra celebra el seu acte central de campanya amb prop de 500 persones
Miquel Oliver: "Som la millor garantia per fer que les coses canviïn a Manacor"; MÉS-Esquerra celebra el seu acte central de campanya amb prop de cinc-centes persones
L'esdeveniment s'ha dut a terme a la plaça del mercat i ha consistit en un dinar popular seguit dels parlaments de Joan Gaià, cap de campanya i membre de la llista, i de Miquel Oliver, candidat a la batlia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/05/2019 - 07:43:00
Gaià ha denunciat que l'actual equip de govern "beneficia les empreses dels amics" i ha assegurat que "quan nosaltres governem, les coses es faran bé, amb transparència i rigor". Oliver batle.

Miquel Oliver: "Som la millor garantia per fer que les coses canviïn a Manacor". MÉS-Esquerra celebra el seu acte central de campanya amb prop de cinc-centes persones . Gairebé mig milenar de persones han assistit aquest diumenge a l'acte central de campanya de MÉS-Esquerra.

L'esdeveniment s'ha dut a terme a la plaça del mercat i ha consistit en un dinar popular seguit dels parlaments de Joan Gaià, cap de campanya i membre de la llista, i de Miquel Oliver, candidat a la batlia.

El candidat ha agraït la tasca de tots els militants i col·laboradors de la campanya. També hadedicat unes paraules a Joan Llodrà qui ha estat fins ara el seu número dos i que abandona el càrrec de regidor.

Gaià ha denunciat que l'actual equip de govern "beneficia les empreses dels amics" i ha assegurat que "quan nosaltres governem, les coses es faran bé, amb transparència i rigor". Oliver ha estat també contundent i ha dit que "el projecte dels que han governat fins ara està esgotat, cal canviar les persones i les formes a l'Ajuntament".

El qui fou batle durant 144 dies abans de la moció de censura ha assegurat que la llista que encapçala és "la millor opció per al municipi de Manacor, la que pot garantir que les polítiques es facin posant els ciutadans al centre". El candidat ha agraït la tasca de tots els militants i col·laboradors de la campanya. També hadedicat unes paraules a Joan Llodrà qui ha estat fins ara el seu número dos i que abandona el càrrec de regidor després de 12 anys.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Joana
No entiendo que si había sillas para 200 se sentarán 500,,,muy raro!!! 😂😂
Pedro
Exitazo y sin traer a ningun político de Palma como hacen psoe y el Pi. Grande Oliver y los suyos! Manacor en Manacor, no hace falta gente de fuera. Muy bien!
Pep
Molta gent al dinar per donar suport a aquest gran equip!!!