Desfile de Carrozas, Jornada de Cocina. Reconocimientos de méritos
La excelente deportista y profesora "Isabel Aguilar Llull" será la encargada del pregón de las Fiestas de Primavera de Manacor desde el 31 de mayo al 9 de junio
Encuentro de Gent Gran, Cena y Concierto Solidario. Cultura y gastronomía (Cofradía de Tastavins) , Feria de Entidades, Noche de Tapas, Glosas, Viaje a la Edad Medía, Mercados, XIX Trobada de Gigantes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/05/2019 - 11:56:01
La XXVIII Feria Agrícola, Ganadera, Industrial, Artesana, Deportiva de Manacor, el año pasado vinieron casi 40.000 personas. Manacor Balla, conferencias, presentación de libros, exposición de trabajos.

Del día 31 de mayo, el último viernes de este mes, y hasta el domingo 9 de junio se celebran las Ferias y Fiestas de Primavera de Manacor 2019 con más de 80 actos relevantes y otros muchos secundarios. La portada del libro donde está en programa y que será repartido desde hoy mismo a los 46.000 residentes en el municipio, es obra de Juan Diego Ingelmo Benavente. La alcaldesa y los diferentes tenientes de alcalde lo han dejado claro en la presentación esta mañana a las 11:00 horas. Se trata de hacer pueblo y de sacar lo mejor de nuestra localidad.

Trobareu tota la informació del programa de festes en aquest enllaç: http://www.manacor.org/imgdb/archivo_doc341030.pdf

 

Desde el 31 de mayo y hasta el 9 de junio repasamos algunos de los actos, pero sepan que tendrán en sus manos el libro donde está pormenorizado y explicado por fechas y horarios el programa. Salen como es ordinario y abren las fiestas Els Cossiers, seguidamente el Pregón, este año a cargo de la excelente deportista y profesora Isabel Aguilar Llull, un orgullo para Manacor, según palabras de los concejales. Torneos, juegos populares, Premios Ciudad de Manacor de Cultura y Artes, Encuentro de Batucadas, conciertos varios en directo de mucha calidad e inmejorables grupos.

La XXVIII Feria Agrícola, Ganadera, Industrial, Artesana, Deportiva de Manacor, el año pasado vinieron casi 40.000 personas. Manacor Balla, conferencias, presentación de libros, exposición de trabajos, Encuentro de Gent Gran, Cena y Concierto Solidario. Cultura y gastronomía (Cofradía de Tastavins) , Feria de Entidades, Noche de Tapas, Glosas, Viaje a la Edad Medía, Mercados, XIX Trobada de Gigantes, Desfile de Carrozas, Jornada de Cocina. Reconocimientos de méritos. Resaltar que hay actos que han sido posible gracias a los colectivos y entidades, asociaciones, el pueblo civil en general.

Les Fires i Festes ofereixen deu dies farcits d’actes per a tots els públics, una gran fira i concerts fins al 9 de juny. Les Fires i Festes arriben coincidint amb el final del mes de maig i ompliran d’ativitats la ciutat fins diumenge dia 9 de juny. “Són dies plens de música, cultura, tradició, esports, gastronomia i comerç en què els atractius del nostre poble ofereixen la seva cara més festiva”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera.  El programa recull “desenes d’actes que faran possible transformar Manacor en un gran mostrador de tot el que podem oferir com a ciutat i com a municipi”, ha afegit el regidor de Festes, Mateu Juan. Així la sortida dels Cossiers i el pregó de l’entrenadora, impulsora de l’esport femení i de l’esport inclusiu Isabel Aguilar, donaran el sus als prop de vuitanta actes que recull el programa de les Fires i Festes de Primavera d’enguany.

“Com a batlessa vull donar les gràcies a tots els ciutadans, les entitats i el personal municipal que ha fet feina i en farà més perquè aquestes festes surtin rodones”, ha manifestat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. “Us animam a aprofitar-ho tot, des del primer ball dels Cossiers, les activitats que hem preparat per als infants i joves, fins a la desfilada de Carrosses i Comparses o la Jornada de Cuina que són el colofó del programa de festes”, ha afegit la batlessa. Pel que fa a l’apartat cultural d’aquestes Fires i Festes Riera va voler fes esment a “l’entrega dels Premis Ciutat de Manacor en les categories literàries i a les diferents exposicions i concerts que serviran per demostrar que som un referent i que Manacor és gran en cultura”.

La part més musical de les festes donarà el tret de sortida dissabte dia 1 de juny amb el concert d’Anegats, OR, Ipop’s i Val9 a la plaça de Ramon Llull. Divendres dia 7 el Rock&Roll Star Festival farà pujar al mateix escenari els grups La Guardia, La Frontera, Tennessee i Montenegro. I l’endemà, dissabte dia 8, serà el torn del concert organitzat per Renou Col·lectiu amb Som Vinil, BlackOut Transition, Niño Alcalino & The Crushers, Eva Ryjlen i Diavlo. Però la música no només es concentra en els grans concerts de la plaça de Ramon Llull perquè durant les festes també actuaran Roger Pistola, Jorra i Gomorra o Roig, entre molts altres.

Fira i esport. Diumenge dia 2 de juny la XXVIII Fira agrícola, ramadera, industrial, artesana i esportiva de Manacor "farà encara més evident el potencial esportiu de Manacor perquè feim créixer la fira esportiva amb l’objectiu que sumi forces amb el comerç i la restauració que durant les festes sortiran al carrer per fer poble i per fer festa amb esdeveniments com la Jornada de Cuina”, ha explicat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. “Les festes, com cada any, també compten amb la participació de pagesos i ramaders que han sumat esforços per fer realitat unes edicions de la Fira i del Tast de vins que seran per recordar”, ha afegit el regidor d’Agricultura, Fires i Mercats, Antoni Sureda.

“Enguany recuperam la mitja marató de Fires i Festes, un dels moltíssims esdeveniments esportius que recull el programa i que, igual que la Fira Esportiva, no serien possibles sense la implicació dels clubs i de tots els col·lectius esportius del nostre poble”, ha destacat el regidor d’Esports, Miquel Perelló. Per acabar tots els regidors presents han destacat que “el programa de festes surt d’una enorme feina feta en equip per part dels polítics, els tècnics i els representants de les diferents entitats que hi participen”. En aquest sentit el regidor de Serveis Generals, Joan Sagrera, ha volgut agrair “la implicació de tots els treballadors de la brigada municipal i de tot l’Ajuntament que s’aboquen en cos i ànima a les festes per fer possible que surtin rodones”.

Trobareu tota la informació del programa de festes en aquest enllaç:

http://www.manacor.org/imgdb/archivo_doc341030.pdf 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado