VOLEI: EL CV MANACOR VA JUGAR EL CAMPIONAT D’ESPANYA
Dijous 27 al diumenge 30 de Juny se juga a Valladolid el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonómiques de Voleibol Infantil i Cadet. El CV Manacor aporta 6 jugadors a la Categoría Masculina i 5 a la Femenina
Campionat. En els partits per definir el lloc del 25 al 18, el nostre equip va perdre amb el CV San Roque de Las Palmas per 0-2 i amb el CV Avilés d’Asturies per 1-2, quedant finalment a la possició 28.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/06/2019 - 08:34:00
6 jugadors a la Categoría Masculina i 5 jugadores a la Femenina. A la Selecció Infantil Masculina els seleccionats son Juan Llull i Jaume Bosch. A la Infantil Femenina, Antonia Amer i María Antonia Santandreu.

CLUB VOLEIBOL MANACOR. EL CV MANACOR VA JUGAR EL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVI MASCULI. Aquest pasat cap de setmana s’ha jugat a Valladolid el Campionat d’Espanya Aleví Masculi, amb la participació de 32 equips, entre ells el nostre equip, Subcampió de Balears. A la primera Fase els 32 equips se distribueixen en 8 grups de 4 equips cada un. El 2 primers de cada grup juguen eliminatories pels llocs del 1 al 16 i els altres 2 equips juguen pels llocs del 17 al 32.

A la primera Fase al nostre equip l’hi va tocar un grup molt fort amb el CV Almería, al final tercer classificat, el CV San Sadurniño, al final sisé classificat, i el CV Santo Domingo Petrer d’Alacant. El nostre equip va lluitar a tots els partits, pero no va poder evitar perdrerlos tots per 0-2. Al primer partit de la segona Fase el varen perdre per 1-2 amb el CV Miguelturra de Ciudad Real. El següent partit va esser amb el CV Burgos i va arribar l’única victoria del nostre equip al Campionat. En els partits per definir el lloc del 25 al 18, el nostre equip va perdre amb el CV San Roque de Las Palmas per 0-2 i amb el CV Avilés d’Asturies per 1-2, quedant finalment a la possició 28.

A la Cadet Masculina, Carles Brunet, Maçia Mestre, Tomeu Sitges i Llorenç Truyols. A la Cadet Femenina, Natyalia Binimelis, Louise Sansó i Laura Galmés. Desde aquesta página volem desitjar molta sort.

El resum que podem fer es que, encara que els resultats no han acompanyat gaire, els nostres jugadors han competit a tots els partits i hauran disfrutat de participar per primera vegada a un Campionat d’Espanya. El nostre equip estava format pels següents jugadors : Guillem Cabrer, Juan Castor, Pere Flequer, Martí Riera i Lluc Sansó. L’entrenador va esser Aleix Barceló.

CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONOMIQUES DE VOLEIBOL. Aquesta setmana, del dijous 27 al diumenge 30 de Juny, se juga a Valladolid el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonómiques de Voleibol Infantil i Cadet. El CV Manacor aporta 6 jugadors a la Categoría Masculina i 5 jugadores a la Femenina. A la Selecció Infantil Masculina els seleccionats son Juan Llull i Jaume Bosch. A la Infantil Femenina, Antonia Amer i María Antonia Santandreu.

A la Cadet Masculina, Carles Brunet, Maçia Mestre, Tomeu Sitges i Llorenç Truyols. A la Cadet Femenina, Natyalia Binimelis, Louise Sansó i Laura Galmés. Desde aquesta página volem desitjar molta sort a les Seleccions Balears i especialment als jugadors i jugadores del CV Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado