Balears se centra en la tasca feta pels graduats en Història de l’Art per la UIB
El llorencí Gori Aloy rere el projecte "40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears": El treball que els dos graduats han dut a terme ha estat catalogar i analitzar, el seu company Pere Miquel Puig
20 de juny al 30 de juliol de 2019. Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra. C/ de la Concepció, 12. Palma. Horari de juny: de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/06/2019 - 02:21:00
Balears ha anat confegint al llarg de tota la seva història, tant a través de donacions com d’adquisicions. El passat 20 de juny es va inaugurar aquesta exposició a la que també va assistir el batle Mateu Puigròs.

El llorencí Gori Aloy rere el projecte "40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears". La Universitat de les Illes Balears, amb motiu dels actes de commemoració del seu 40è aniversari, ha donat a conèixer a la comunitat universitària i al públic en general les més de 250 obres artístiques ubicades a l’interior dels edificis de la Universitat i als jardins del campus. Amb aquesta finalitat s’han planificat una exposició, un llibre i una pàgina web, en projecte.

L’exposició 40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears se centra en la tasca feta pels graduats en Història de l’Art per la UIB entre els quals s'hi troba el llorencí Gori Aloy i el seu company Pere Miquel Puig. El treball que els dos graduats han dut a terme ha estat catalogar i analitzar les obres d’art que la Universitat de les Illes Balears ha anat confegint al llarg de tota la seva història, tant a través de donacions com d’adquisicions. El passat 20 de juny es va inaugurar aquesta exposició a la que també va assistir el batle Mateu Puigròs.

Si voleu visitar l'exposició: Dates de l'exposició: del 20 de juny al 30 de juliol de 2019. Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra. C/ de la Concepció, 12. Palma. Horari de juny: de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores. Horari de juliol: de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado