Las deportistas locales de Voleibol, Laura Galmés, Natalia Binimelis, Louis Sansó
Laura Galmés, Natalia Binimelis, Louis Sansó de Manacor se han proclamado campeonas de España Cadetes de Voley al ganar a Cataluña
Baleares le ganó primero a Madríd y pasó a la final y esta mañana ha ganado a Cataluña. Las nuestras las de Manacor Laura Galmés, Natalia Binimelis, Louis Sansó, dando la talla y ganádose el puesto por méritos propios.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/06/2019 - 13:36:00
Que dicen las chicas, que el esfuerzo ha merecido la pena, agotador por la elevada temperatura. Se nota que algunas juegan al voley playa y saben gestionar mejor el molesto sol.

Las deportistas locales de Voleibol, Laura Galmés, Natalia Binimelis, Louis Sansó de Manacor, se han metido en la Final de Cadetes de España con la selección de Baleares y la han ganado, por eso son medalla de oro nacional. Laura Galmés, Natalia Binimelis, Louis Sansó han colaborado de manera importante con Baleares para hacerse con la final por 3-2.

Se jugaba contra Cataluña y el partido ha sido muy difícil, de hecho Baleares perdía 2-0, pero hemos empatado y ganado, un partido que hace afición e historia, remontada de infarto.

Baleares para hacerse con la final por 3-2. Se jugaba contra Cataluña y el partido ha sido muy difícil, de hecho Baleares perdía 2-0, pero hemos empatado y ganado, un partido que hace afición e historia, remontada de infarto.

Baleares le ganó primero a Madríd y pasó a la final y esta mañana ha ganado a Cataluña. Las nuestras las de Manacor Laura Galmés, Natalia Binimelis, Louis Sansó, dando la talla y ganádose el puesto por méritos propios. Una alegría desbordada que deja claro que el Voleibol en Baleares y en Manacor son referencia nacional.

El Voley Manacor Cadetes es Bronce de España y la Selección de Baleares Oro, esto son palabras mayores. Que dicen las chicas, que el esfuerzo ha merecido la pena, agotador por la elevada temperatura. Se nota que algunas juegan al voley playa y saben gestionar mejor el molesto sol.

CLUB VOLEIBOL MANACOR. NATALIA, LOUISE I LAURA CAMPIONES D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONOMIQUES DE VOLEIBOL. Aquesta pasada setmana, del dijous 27 al diumenge 30 de Juny, s’ha jugat a Vaslladolid el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonomiques de Voleibol Infantil i Cadet. La Selecció Cadet Femenina, amb la gran aportació de les 3 jugadores del CV Manacor, Natalia Binimelis, Louise Elle i Laura Galmés, s’ha proclamada campiona de Espanya guanyant la Final a Catalunya per 3-2. La Selecció Balear ha hagut de remontar un 0-2 i ha aconseguit guanyar el tiebreak del cinqué set per un ajustat 16-14.

Illes Balears – Catalunya : 3-2 (24-26, 17-25, 25-21, 25-14, 16-14). La Selecció Cadet Masculina, entrenada per Diego Gallego i Andreu Catalá, amb els jugadors del CV Manacor, Carles Brunet, Llorenç Truyols, Macia Mestre i Tomeu Sitges, ha finalitzat a la sisena posición. En el darrer partit per la cinquena i sisena posició amb Catalunya, la nostra selecció s’ha adelentat per 2-0. La selección catalana ha reaccionat i ha duit el partit al tiebreak en el que mos ha guanyat per 12-15. Illes Balears – Catalunya : 2-3 (25-22, 32-30, 21-25, 11-25, 12-15).

La Selecció Infantil Masculina, amb els jugadors del nostre Club Jaume Bosch i Juan Llull, han fet un gran Campionat, ficant-se a les Semifinals, on varen perdre amb Murcia per 1-3 amb parcials molt ajustats. En el partit pel 3 i 4 lloc han perdut amb Galicia per 1-3.

Illes Balears – Galicia : 1-3 (26-24, 22-25, 16-25, 20-25). La Selecció Infantil Femenina, amb l’Entrenador del nostre Club Alex Amoros i les jugadores Antonia Amer i María Antonia Santandreu, no han duit massa sort en els seus partits i han finalitzat a la novena posición, guanyant en el darrer partit a Castilla La Mancha per un clar 3-0. Illes Balears – Castilla La Mancha : 3-0 (25-18, 25-14, 25-23).

LOUISE SANSO A LA SELECCIO ESPANYOLA S18. La jugadora de l’equip cadet Femení del CV Manacor, Louise Sansó, s’ha incorporat a la concentració de la Selecció Espanyola S18 a Soria, per preparar el Torneig de la Confederació Europea S18 que se jugará a Wiesbaden (Alemania) del proper 9 al 15 de Juliol. La Federació Espanyola ha convocat a 15 jugadores i 12 serán las que jugarán el Torneig a Alemania. Esteim convençuts de que Louise será una de les 12 escollides. Molta sort, Louise. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado