A més, tot el personal ha obtingut un títol homologat, necessari per a poder....
El municipi de Sant Llorenç des Cardassar s’ha convertit en un municipi cardioprotegit gràcies a diverses gestions dutes a terme des de l’Ajuntament
B-safe (desfibril·ladors) i Mayber (maletins de realimació Oxidoc). En segon lloc, s’han col·locat 15 desfibril·ladors semiautomàtics i 17 maletins de reanimació i primers auxilis.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/07/2019 - 02:15:00
en la utilització de desfibril·ladors semiautomàtics. L’oferta formativa ha estat per a tot el personal de l’Ajuntament, abastant tots els departaments: SAC, Brigada, Policia, Serveis Socials, Cultura, etc.

El municipi de Sant Llorenç des Cardassar s’ha convertit en un municipi cardioprotegit gràcies a diverses gestions dutes a terme des de l’Ajuntament. En primer lloc, s’han ofert nombroses formacions en el camp dels primers auxilis, en les reanimacions cardiopulmonars i en la utilització de desfibril·ladors semiautomàtics. L’oferta formativa ha estat per a tot el personal de l’Ajuntament, abastant tots els departaments: SAC, Brigada, Policia, Serveis Socials, Cultura, etc.

A més, tot el personal ha obtingut un títol homologat, necessari per a poder instal·lar els desfibril·ladors. Les formacions han anat a càrrec de dues empreses diferents: B-safe (desfibril·ladors) i Mayber (maletins de realimació Oxidoc). En segon lloc, s’han col·locat 15 desfibril·ladors semiautomàtics i 17 maletins de reanimació i primers auxilis. Aquest material s’ha repartit per les dependències municipals, per la qual cosa actualment els següents espais compten amb un desfibril·lador i un maletí:

Sant Llorenç des Cardassar:

Camp de futbol

Piscina Municipal

Poliesportiu Marga Fullana

Espai 36

Son Carrió

Poliesportiu

Cala Millor

Camp de futbol

Auditòrium sa Màniga

Sa Coma

Poliesportiu Punta de n’Amer a sa Coma

Policia Local.

En tercer lloc, aquestes formacions encara perduraran uns mesos, a fi que tot el personal estigui format en aquest àmbit. A més, es té previst oferir aquesta formació al personal de les escoletes municipals, del Centre Jove i dels centres esportius. Sens dubte, aquesta iniciativa servirà perquè el nostre municipi compti amb espais segurs i dotats d’equips i personal necessari per assistir a qualsevol persona amb una aturada cardíaca i des dels quals es donin avís als serveis de socors.

 

Des del departament de Medi Ambient volem recordar als propietaris de solars no edificats del municipi la seva obligació de mantenir-los nets (de deixalles, residus i vegetació) i tenir-los tancats, tal com disposa l’article 15 de l’Ordenança reguladora de neteja viària, recollida de residus urbans i del parc verd del municipi de Sant Llorenç des Cardassar (BOIB núm. 36, 8 de març de 2007).

L’Ajuntament vetlla pel compliment d’aquesta normativa i aplica les sancions corresponents. La manca de manteniment de solars és considerada una infracció greu de l’esmentada Ordenança (article 51.3.e) i es sanciona amb multes de 750 a 1.500 euros. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado