Maria del Mar Bonet y el cubano José María Vitier). Con el mágico Cloquell)
El Consell de Mallorca destina 22.500 € a las actividades culturales del Auditorio Sa Màniga de Cala Millor en Sant Llorenç por 2 proyectos
El primer proyecto ha permitido que durante los meses de febrero y marzo tanto el público mallorquín como los visitantes puedan asistir a conciertos de jazz (con Pere Bujosa Grupo), a sesiones de magia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/09/2019 - 05:35:00
Por otra parte, el segundo proyecto ha hecho posible el Mejor! Festival de Teatro Familiar, que tuvo lugar en el mes de abril, y que llevó hasta Cala Millor las compañías de teatro, de marionetas, musicales.

Sant Llorenç recibe 22.500 € para actividades culturales en sa Màniga de Cala Millor. El Consejo de Mallorca ha concedido dos subvenciones al Ayuntamiento de Sant Llorenç para llevar a cabo dentro 2019 dos ambiciosos proyectos culturales en el Auditorio sa Màniga de Cala Millor. El primer proyecto ha permitido que durante los meses de febrero y marzo tanto el público mallorquín como los visitantes puedan asistir a conciertos de jazz (con Pere Bujosa Grupo), a sesiones de magia (con el mágico Cloquell), y conciertos de músicas del mundo (como el del músico portugués Jorge da Rocha, o de la mallorquina Maria del Mar Bonet y el cubano José María Vitier).

Por otra parte, el segundo proyecto ha hecho posible el Mejor! Festival de Teatro Familiar, que tuvo lugar en el mes de abril, y que llevó hasta Cala Millor las compañías de teatro, de marionetas, musicales, mallorquinas, menorquinas e ibicencas; andaluzas; y catalanas. El Ayuntamiento ya está preparando el Mejor! Festival de Teatro Familiar para 2020.

Sant Llorenç rep 22.500 € per a activitats culturals a sa Màniga. El Consell de Mallorca ha concedit dues subvencions a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per dur a terme dins 2019 dos ambiciosos projectes culturals a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. El primer projecte ha permès que durant els mesos de febrer i març tant el públic mallorquí com els visitants puguin assistir a concerts de jazz (amb Pere Bujosa Grup), a sessions de màgia (amb el màgic Cloquell), i a concerts de músiques del món (com el del músic portuguès Jorge da Rocha, o de la mallorquina Maria del Mar Bonet i el cubà José María Vitier).

Per altra banda, el segon projecte ha fet possible el Millor! Festival de Teatre Familiar, que va tenir lloc al mes d’abril, i que va dur fins a Cala Millor companyies de teatre, de teresetes, musicals, mallorquines, menorquines i eivissenques; andaluses; i catalanes. L’Ajuntament ja està preparant el Millor! Festival de Teatre Familiar per a 2020.

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge de les Illes Balears ha convocat un any més la convocatòria d’ajudes de lloguer 2019. A partir d'avui, 4 de setembre i fins al pròxim 4 de novembre ja es poden sol·licitar aquestes ajudes a les quals enguany s'hi destinaran 6,3 milions d'euros. A aquesta convocatòria i podrà haver-hi ajudes per a sol·licitants amb lloguers de fins a 900 euros a totes les Illes Balears.

Des de l'Ajuntament també volem recordar que teniu a la vostra disposició, gràcies al conveni de «finestreta única», la possibilitat de recollir i emplenar les sol·licituds al departament de Serveis Social de l'Ajuntament, on us podran guiar, ajudar i, a més, s'encarregaran d'enviar la vostra sol·licitud per a evitar-vos molèsties i desplaçaments. Podeu acudir-hi sense cita prèvia.

Sol·licita la teva ajuda i aconsegueix un finançament de fins al 50% del teu lloguer. Podeu consultar totes les bases i requisits, i també fer el tràmit de manera telemàtica al següent enllaç: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/3880010

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Sant Llorenç y su auditorio El Auditorio de Manacor , considero que esta "infrautilizado" .