Als pavellons de Sant Llorenç i Manacor durant tot el cap de setmana
Zona 5 un cap de setmana de no aturar: Els equips Cadet Especial Silleria Llevant i el Júnior Parera Manacor enceten les competicions amb bons resultats
Els equips Mini Masculí VB Sant Llorenç y el Bàsquet Manacor s’enfrentaren a un amistós intens i igualat. Els nens del Zona 5 lluiten cada pilota i empenyen el contraatac fins a trobar la victòria.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/09/2019 - 03:18:00
Sant Josep guanyàs 2 punts per sobre. La bona actitud, la bona defensa i les bones decisions han fet que el marcador reflectís una victòria merescuda per el Zona 5.

Un cap de setmana de no aturar. Els equips Cadet Especial Silleria Llevant i el Júnior Parera Manacor enceten les competicions amb bons resultats. El Cadet Preferent Federópticos Manacor s’estrena a un partit amistós amb bones sensacions. Els equips Mini Masculí Bar VB Sant Llorenç i Mini Femení Bar Es Canyar disfruten d’una jornada de partit i entrenament de capacitat psicomotricitat, capacitat de reacció i relaxació. Es propaga l’ambient basquetmaniàtic als pavellons de Sant Llorenç i Manacor durant tot el cap de setmana passat. Competició, entrenaments, amistosos… ¡molt de bàsquet!

El Júnior Zona 5 Parera Manacor guanya 58 a 54 al Col·legi Sant Josep Obrer. Primer partit de les juniors de Zona 5 on s'ha sortit amb un esperit i estil de joc molt propi i això ha fet que al mig temps les locals dominessin el marcador per 12 punts. Després, la falta d'encert ha propiciat que quan faltaven 2 minuts per acabar el Sant Josep guanyàs 2 punts per sobre. La bona actitud, la bona defensa i les bones decisions han fet que el marcador reflectís una victòria merescuda per el Zona 5.

El Cadet Zona 5 Silleria Llevant va jugar un partit intens dins la pista del Joan Capó a Felanitx, amb igualtat al marcador fins el darrer període. El resultat final de 47 a 61 a favor de les manacorines deixa un bon gust.

El Cadet Zona 5 Silleria Llevant va jugar un partit intens dins la pista del Joan Capó a Felanitx, amb igualtat al marcador fins el darrer període. El resultat final de 47 a 61 a favor de les manacorines deixa un bon gust a la jornada. Tot i així, l’equip haurà de treballar molt per aconseguir els objectius fixats.

El Cadet Zona 5 Federópticos Manacor davant d’un clàssic partit contra el Bàsquet Santanyí de pretemporada amb moltes imprecisions fins i tot davall cistella. Cal destacar el bon tò físic per part del Zona5. La victòria de les nostres manacorines per 70 a 40, desvel·la alguns detalls interessants per a la progressió de l’equip en termes de competició.

Els equips Mini Masculí VB Sant Llorenç y el Bàsquet Manacor s’enfrentaren a un amistós intens i igualat. Els nens del Zona 5 lluiten cada pilota i empenyen el contraatac fins a trobar la victòria. Tot i així, aquests partits son encara més útils per veure on es flaqueja i poder treballar-ho de cara a la competició.

Després del partit, i juntament amb les nines del Mini Bar Es Canyar, disfrutaren d’una sessió d’entrenament específica per a la millora de les capacitats psicomotrius, així com la capacitat de reacció, concentració i relaxació. Aspectes que el Zona 5 considera indispensables tant per a la millora a pista com per a la salut dels jugadors i jugadores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado