Riera, “esperam que es convoqui la setmana vinent i es comenci a posar fill a l’agulla.”
El Pi Manacor ha instat en el ple d’aquests dilluns al delegat d’Educació Mateu Marcé que convoqui per la setmana vinent el Consell Escolar Municipal i critica que un mes després que hagi començat el curs cap reunió
La portaveu d’El Pi, ha deixat clar que “aquest òrgan ha de ser informat i consultat sobre la creació o la modificació dels centres educatius, serveis educatius complementaris i activitats extraescolars.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/10/2019 - 03:09:00
El Pi Manacor demana que es convoqui immediatament el Consell Escolar Municipal. La portaveu de la formació, Cati Riera, critica que un mes després que hagi començat el curs encara no s’hagi fet cap reunió.

El Pi Manacor demana que es convoqui immediatament el Consell Escolar Municipal. La portaveu de la formació, Cati Riera, critica que un mes després que hagi començat el curs encara no s’hagi fet cap reunió.

El grup municipal d’El Pi Manacor ha instat en el ple d’aquests dilluns al delegat d’Educació, Mateu Marcé, que convoqui per la setmana vinent el Consell Escolar Municipal. La portaveu de la formació, Cati Riera, ha criticat que un mes després que hagi començat el curs no s’hagi fet cap reunió.

Mateu Marcé, que convoqui per la setmana vinent el Consell Escolar Municipal. La portaveu de la formació, Cati Riera, ha criticat que un mes després que hagi començat el curs no s’hagi fet cap reunió.

En aquest sentit, Riera, ha recordat que “ El Consell Escolar Municipal és l’òrgan que representa a tota la comunitat educativa de Manacor i, presidit pel batle o la persona en qui delegui, fa feina per tal de millorar la qualitat de l’educació al nostre municipi, millorant així la qualitat de vida de tota la ciutadania”.

La portaveu d’El Pi, ha deixat clar que “aquest òrgan ha de ser informat i consultat sobre la creació o la modificació dels centres educatius, serveis educatius complementaris i activitats extraescolars així com de la distribució de l’alumnat amb necessitats educatives especials.” Segons Riera, “esperam que es convoqui la setmana vinent i es comenci a posar fill a l’agulla.”

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
nati
el mateu merce, es un fanatic independentista. odia espanya, i l'han fet delegat d'educacio, anam be. i aixo ho dic per la censura de la direccio d'aquet medi d'informacio, plural i neutral, jajajajaja, aviam si ho publiques, rafael¡¡