Agenda: Miquel Oliver y sus tenientes de alcalde Núria Hinojosa y Carles Grimalt
Agenda Manacor: Actos de Tardor Poética; La Cena Solidaria de Estel de Llevant; Fiestas de Crist Rei; Curso Dimonis; Recogida en tu casa
Se menciona la Cena Solidaria de Estel de Llevant a las 20:00 horas y comienzan las Fiestas de Crist Rei, con numerosos actos y un programa importante con Glosat de Picat en el Teatro de Manacor y rifa.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/11/2019 - 15:07:41
Hay una exposición y siguen las Fiestas de Crist Rei. Hay una película, danza de los Indios y Velada popular. Comienza el curso de la Colla de Dimonis, se explica en rueda informativa recogida puerta a puerta.

En la Agenda del Ayuntamiento de Manacor que dirigen el alcalde Miquel Oliver y sus tenientes de alcalde Núria Hinojosa y Carles Grimalt hay constancia que sigue la Tardor Poética y sus siguientes actos. Se menciona la Cena Solidaria de Estel de Llevant a las 20:00 horas y comienzan las Fiestas de Crist Rei, con numerosos actos y un programa importante con Glosat de Picat en el Teatro de Manacor y rifa.

Mañana sábado mercado de segunda mano e intercambio en Porto Cristo en la plaza del Sol y la Luna. También sigue un día más la Tardor Poética, vea actividades abajo en el texto en catalán. Hay una exposición y siguen las Fiestas de Crist Rei. Hay una película, danza de los Indios y Velada popular. Comienza el curso de la Colla de Dimonis, se explica en rueda informativa y nos darán los resultados de la recogida de basuras Puerta a Puerta.

Mañana sábado mercado de segunda mano e intercambio en Porto Cristo en la plaza del Sol y la Luna. También sigue un día más la Tardor Poética, vea actividades abajo en el texto en catalán.

Divendres 15 a les 18 h – “La màgia dels llibres” (Tardor Poètica); espectacle de màgia i lectura per infants. A la Biblioteca de Manacor. 19 h – “Els dominics a Manacor”. Conferència sobre Sant Vicenç Ferrer. A càrrec de Pere Fullana Puigserver, professor del dept. de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB. A l’Escola de Mallorquí. 20 h – Sopar solidari d’Estel de Llevant. A sa Gruta. 20 h – Festes de Crist Rei 2019 (AV Tramuntana). “Glosat de picat al Teatre de Manacor”. Entrada i rifa 3 €.

Dissabte 16 a les 10 a 14 h – Mercat de segona mà de Porto Cristo. Plaça del Sol i la Lluna.

11.30 h – “Brossabadat” (Tardor Poètica); espectacle de màgia i lectura per infants. A la Institució Alcover. 12 h – "Homes donant la cara contra la violència masclista". Inauguració de l’exposició. Espai d’Art i Humanitats (carrer Major 22) 18.30 h – Festes de Crist Rei 2019 (AV Tramuntana). “Homenatge als majors de la barriada. Xocolatada al saló parroquial de Crist Rei”.

Diumenge 17 a les 20 h – Festes de Crist Rei 2019 (AV Tramuntana). “Comèdia al Teatre de Manacor a càrrec del grup Calabruix. Obra Per un grapat d’euros”. Entrada i rifa 4 €.

Dijous 21 a les 19 h – “Buñuel en el laberinto de las tortugas” (Tardor Poètica); pel·lícula i col·loqui amb el director, Salvador Simó. Al Teatre de Manacor. Divendres 22. A partir de les 18.30 h – Festes de Crist Rei 2019 (AV Tramuntana). Amollada de coets, repicada de campanes i posada de banderes; Dansa dels indis; i Vetllada Popular.

Curs de la Colla de Dimonis de Manacor. Presentació del curs i de les seves bases”. Ponents: el batle, Miquel Oliver, i el president del Patronat de Sant Antoni, Toni Gomila. Dilluns 18 a les 13 h a la sala de premsa de l'Ajuntament. “Resultats del “Porta a Porta” i seguiment de l'acció de la regidoria”. Ponents: Sebastià Llodrà, regidor de Medi Ambient. Dimarts 19 a les 11 h a la sala de premsa de l'Ajuntament.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado