1.600 metres que connectarà la Via Verda Manacor – Artà
L'Ajuntament treu a informació pública el projecte del carril bici i vial cívic del camí de Son Moro de Cala Millor el pressupost d’aquest projecte serà de 1.499.610 €
El pressupost d’aquest projecte serà de 1.499.610,56 € i permetrà assolir els objectius per millorar la infraestructura pública i modernitzar la mobilitat de la zona costanera, així com també una millora.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/11/2019 - 03:01:00
Es basarà en un passeig mixt entre vianants i bicicletes amb un sistema d’enllumenat públic integrat que proporcionarà una major seguretat i visibilitat a tota la via. A més, es consolidarà una alineació.

L'Ajuntament treu a informació pública el projecte del carril bici i vial cívic del camí de Son Moro de Cala Millor. El projecte del carril bici i vial cívic, que forma part d'una reivindicació antiga i que ja va ser contemplat dins el Pla de Mobilitat de la zona costanera, també inlcou la part de les parcel·les rústiques que són objecte d’expropiació (el qual podeu consultar a l’oficina de la Delegació de Sa Coma en l’horari habitual d’atenció al ciutadà: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 h).

Aquesta intervenció contemplarà l’implementació física d’un carril bici i un nou vial cívic de 1.600 metres que connectarà la Via Verda Manacor – Artà amb la platja i el carril bici de la zona marítima de Cala Millor. Es basarà en un passeig mixt entre vianants i bicicletes amb un sistema d’enllumenat públic integrat que proporcionarà una major seguretat i visibilitat a tota la via. A més, es consolidarà una alineació d’arbrat per aconseguir una major integració amb la salut ambiental del municipi.

El pressupost d’aquest projecte serà de 1.499.610,56 € i permetrà assolir els objectius per millorar la infraestructura pública i modernitzar la mobilitat de la zona costanera, així com també una millora en l’accessibilitat a les vies públiques que aportarà una continuïtat a un sistema municipal cada dia més sostenible. Per a més informació, podeu consultar i descarregar-vos el document PDF associat i el document XML de l'anunci al Tauler d'edicques electrònic de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado