1ª- Quants anys fa que vas començar a judo? FA SIS ANYS
Marc Vives Estelrich és un al-lot que s'inicia en el judo de l'Escola de la Puresa de Manacor amb l'edat de 7 anys aquest any comença la seva trajectòria a nivell nacional amb les copes d'Espanya
HE ESTAT CINC VEGADES CAMPIÓ DE MALLORCA, TRES VEGADES CAMPIÓ DE BALEARS I, DARRERAMENT, HE ACONSEGUIT UN CINQUÈ LLOC A LA COPA D'ESPANYA DE SANTIAGO.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/02/2020 - 07:10:00
7è- aquests anys què és el que t'ha aportat aquest esport? MOLTES COSES, AMICS, BONES EXPERIÈNCIES I MOLT BON MOMENTS PERÒ TAMBÉ M'HA AJUDAT A LA MEVA DIA A DIA. LA DISCIPLINA I L’ESPERIT DEL JUDO M’HA ANAT MOLT BÉ.

JUDO COL.LEGI DE LA PURESA, MARC VIVES BRONZE A LA COPA D'ESPANYA DE TORTOSA. Marc Vives Estelrich, és un al-lot que s'inicia en el judo de l'Escola de la Puresa de Manacor amb l'edat de 7 anys. Ara amb tan sol amb 13 és un al-lot molt formal, seriós, té un caràcter obert i solidari, sempre s'ha destacat per ser un judoka amb una qualitat molt tècnica I campió de Balears en les categories promeses.

Ara entrena tres dies a la setmana amb sessions de dues hores i mitja, i mai deixa una classe. Aquesta constància fa que el seu judo hagi progressat de manera excepcional ja que aquest any comença la seva trajectòria a nivell nacional amb les copes d'Espanya.

El judo art marcial o esport? CONSIDEREM QUE EL JUDO SÓN LES DUES COSES. EL JUDO ÉS ART MARCIAL PER EL SEU ESPERIT, PERÒ ÉS ESPORT PERQUE FAS MOLTA ACTIVITAT FÍSICA.

De fet va triomfar en la seva primera sortida, l’ Internacional Copa de Tortosa on va aconseguir la medalla de bronze, només frenat pel campió de la seva categoria. Amb ell hem volgut tenir aquesta xerrada per conèixer de prop les seves inquietuds d'aquest esport de combat

1ª- Quants anys fa que vas començar a judo? FA SIS ANYS

2ª- Amb tots els esport que hi ha perquè et va atreure el judo? HAVIA PROVAT MOLTS ESPORTS I CAP M’AGRADAVA , VAIG DECIDIR PROVAR EL JUDO PER FER ALGUN ESPORT I EM VA AGRADAR MOLT PELS ENTRENADORS, PERQUÈ ME MOTIVA MOLT SUPERAR-ME DIA A DIA PER ACONSEGUIR CINTURONS MÉS ALTS PERÒ, SOBRETOT, EL QUE MÉS M'AGRADA SÓN LES COMPETICIONS.

3º- El judo art marcial o esport? CONSIDEREM QUE EL JUDO SÓN LES DUES COSES. EL JUDO ÉS ART MARCIAL PER EL SEU ESPERIT, PERÒ ÉS ESPORT PERQUE FAS MOLTA ACTIVITAT FÍSICA.

4º- La paraula judo que significa per a tu? UN ESTIL DE VIDA

5º- Es fa dur practicar un esport de lluita com és el judo? SI, PERQUÈ HAS ENTRENAR MOLT. ÉS UN ESPORT QUE LI HAS DEDICAR MOLT TEMPS.

6º- Es necessita alguna condició especial per afrontar un campionat? PENS QUE LA CONDICIÓ MÉS IMPORTANT ÉS LA RESISTÈNCIA.

7è- aquests anys què és el que t'ha aportat aquest esport? MOLTES COSES, AMICS, BONES EXPERIÈNCIES I MOLT BON MOMENTS PERÒ TAMBÉ M'HA AJUDAT A LA MEVA DIA A DIA. LA DISCIPLINA I L’ESPERIT DEL JUDO M’HA ANAT MOLT BÉ.

8è.- A part d'aquest bronze a la Copa d'Espanya de Tortosa, quins resultats interessants has tret? HE ESTAT CINC VEGADES CAMPIÓ DE MALLORCA, TRES VEGADES CAMPIÓ DE BALEARS I, DARRERAMENT, HE ACONSEGUIT UN CINQUÈ LLOC A LA COPA D'ESPANYA DE SANTIAGO.

9è- quins són els teus objectius més immediats? TREURE MEDALLA A EL CAMPIONAT D'ESPANYA D'AQUEST ANY.

10º- Vols afegir alguna cosa més? SI. QUE LA GENT S’ANIMIN A PROVAR EL JUDO PERQUÈ ÉS UN ESPORT MOLT INTERESSANT.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado