En aquesta ocasió 50 participants assisteixen al taller de gospel
Auditori Sa Màniga de Cala Millor a Sant Llorenç: Divendres 21 de febrer a les 20 hores Concert de Gospel de Volker Dymel (Alemanya). Podeu comprar les entrades a taquilla o reservar-les per telèfon, 3 €
Durant aquest taller els participants treballen aspectes com composició de peces corals polifòniques, exercicis de ritme, entrenament de la veu, improvisació, tècnica de respiració o presència a l'escenari.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/02/2020 - 06:51:00
El músic alemany Volker Dymel ofereix tallers de cor i formació tant a Alemanya com a nivell internacional. Volker Dymel és director de cor, experimentat cantant, especialista en coaching vocal i cant coral, i pedagog vocal.

Auditori Sa Màniga de Cala Millor a Sant Llorenç: Divendres, 21 de febrer, a les 20 h. CONCERT DE GOSPEL. COR DE GOSPEL DE VOLKER DYMEL (Alemanya). Entrada: 3 €. El músic alemany Volker Dymel ofereix tallers de cor i formació tant a Alemanya com a nivell internacional. Volker Dymel és director de cor, experimentat cantant, especialista en coaching vocal i cant coral, i pedagog vocal.

Des de 1990 va començar a fer música gospel i va fundar diverses formacions de gospel a Hamburg (Alemanya). Amb visites anuals a esglésies americanes de gospel negre i treballant amb músics i cors de gospel als Estats Units d'Amèrica, aquesta música també s'ha convertit en part d’ell.

Com a colofó al taller, els participants ofereixen aquest extraordinari concert a l'Auditòrium sa Màniga. CALA MILLOR FESTIVAL 2020. Podeu comprar les entrades a taquilla o reservar-les per telèfon.

En aquesta ocasió 50 participants assisteixen al taller de gospel que Volker Dymel juntament amb el cantant, pianista i director de cor Brian Williams imparteixen a Mallorca. Durant aquest taller els participants treballen aspectes com composició de peces corals polifòniques, exercicis de ritme, entrenament de la veu, improvisació, tècnica de respiració o presència a l'escenari.

Com a colofó al taller, els participants ofereixen aquest extraordinari concert a l'Auditòrium sa Màniga. CALA MILLOR FESTIVAL 2020. Podeu comprar les entrades a taquilla o reservar-les per telèfon.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado