Cal destacar que no és cohibiren i aixecaren una molt bona actitud la resta de partit
Bàsquet Zona 5 Manacor: Les preminis aquest cap de setmana han anat a fer una diada a Esporles i han jugat contra Àgora Portals i per altre part seguim recordant que l'escoleta es manté oberta gratuïta
Els dilluns i dimecres de 17,30h a 18,30h basta anar al poliesportiu Na Capellera (entrant per el bar o per la rampa del camp de futbol) i parlar amb alguns dels responsables que hi trobareu.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/02/2020 - 02:39:00
L'equip Mini Zona 5 Bar VB de Sant LLorenç va obtenir una derrota abultada (17-48), però contents ja que, en comparació amb el partit d'anada, els jugadors han lluitat més i millor.

L'equip Premini Caixa Colonya partipia a la diada premini a Esporles. Les preminis aquest cap de setmana han anat a fer una diada a Esporles i han jugat contra Àgora Portals. Ha estat una diada ben divertida i molt entretinguda on molts equips d'aquesta categoria s'han sumat a la festa de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Per altre part, les Mini Zona 5 Bar Es Canyar els hi tancaren marcador a la pista de Sa Pobla. Les nostres jugadores sortiren al primer quart molt despistades on és va veure la superioritat de l'equip rival.

Els altres partits d'aquest cap de setmana són l'equip Premini Zona 5 Caixa Colonya s'enfronta al Muro (dissabte 22 a les 10h) i el mini Zona 5 Bar Es Canyar contra el Santanyí (dissabte 22 a les 12), ambdós a na Capellera.

Cal destacar que no és cohibiren i aixecaren una molt bona actitud la resta de partit, especialment al segon i tercer quart on el tenteig es va igualar. Ja enfocades a afrontar el darrer partit de la fase de grups.

L'altre categoria que jugaven aquest cap de setmana eren les Cadets Zona 5 Silleria Llevant on féren bon partit en general davant un Sant Francesc Llops molt fort (52-41). Seguim fallant ocasions i un partit més els triples ens castiguen, al descans guanyàvem, després 1 triple al nostre en front de 7 seus han decidit. Aquest dijous 20 les cadets s'enfronten al Bunyola a les 20h a na Capellera, vos convidam a venir.

Per altre part seguim recordant que l'escoleta de bàsquet es manté oberta a tothom de forma gratuïta! Cada semana sumam més i més nines i nins que disfruten. Els dilluns i dimecres de 17,30h a 18,30h basta anar al poliesportiu Na Capellera (entrant per el bar o per la rampa del camp de futbol) i parlar amb alguns dels responsables que hi trobareu.