El próximo viernes día 21 de febrero a las 20 horas en S'Agrícola Manacor
Perspectivas 2020: más de lo mismo .....o no? Conferencia en S'Agrícola de Manacor el viernes 21 a las 20 horas a cargo de Cecilia Santos Fernández máster en banca privada
Directora comercial de Banca Privada de Caixabank en Baleares y previamente había ejercido el mismo cargo en el barrio de Salamanca de Madrid; Es licenciada en Administración y Dirección de Empresas.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/02/2020 - 04:51:00
21 de febrero a las 20 horas tendrá lugar en la Asociación Cultural S'Agrícola de Manacor una importante conferencia a cargo de Cecilia Santos Fernández titulada «Perspectivas 2020: más de lo mismo ... o no?».

El próximo viernes día 21 de febrero a las 20 horas tendrá lugar en la Asociación Cultural S'Agrícola de Manacor una importante conferencia a cargo de Cecilia Santos Fernández titulada «Perspectivas 2020: más de lo mismo ... o no?».

Cecilia Santos es actualmente directora comercial de Banca Privada de Caixabank en Baleares y previamente había ejercido el mismo cargo en el barrio de Salamanca de Madrid; Es licenciada en Administración y Dirección de Empresas por la Universidad Complutense de Madrid.

Ha cursado un MBA Executive en la Universidad Pontificia de Comillas y el máster de especialización en Banca Privada en la Universidad Pompeu Fabra de Barcelona.

Ha cursado un MBA Executive en la Universidad Pontificia de Comillas y el máster de especialización en Banca Privada en la Universidad Pompeu Fabra de Barcelona.

En esta conferencia nos explicará las expectativas económicas para este año 2020 y también las perspectivas que tiene Caixabank en estos momentos de incertidumbres en todo el mundo. Interesante conferencia de una especialista contrastada.

CONFERÈNCIA DE JUAN JOSÉ CALDÉS A S’AGRÍCOLA. Divendres passat, dia 14 de febrer, va tenir lloc a l’Associació Cultural S’Agrícola una conferència d’en Juan José Caldés titulada «Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença i l’Estalvi Ètic». En Juan José Caldés és el responsable de l’àrea Institucional de Colonya Caixa de Pollença i coordinador de l’Estalvi Ètic.

Colonya Caixa de Pollença és juntament amb la Caixa d’Ontinyent una de les dues úniques caixes d’estalvis que queden a Espanya. L’Estalvi Ètic és una iniciativa pionera en tot l’Estat que es va crear l’any 1999 com a una forma d’estalvi en la qual es cedeix un percentatge dels seus rendiments per fer Obra Social. Actualment l’Estalvi Ètic és una eina financera plenament consolidada i a l’alça caracteritzada per la transparència i fonamentada en els principis de la Carta per un Món solidari.

El conferenciant va destacar que la seva entitat està compromesa amb la societat de les Illes Balears i en particular amb la petita i mitjana empresa així com l’ajuda a joves emprenedors. La xerrada va ser molt interessant i ens va mostrar que és possible una altra manera de fer banca diferent de la que fan moltes de les entitats financeres.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE MEREDITH I EL MAR A S’AGRÍCOLA. El passat dissabte dia 15 de febrer es va presentat a l’Associació Cultural S’Agrícola el llibre «Meredith i el mar» de Maria del Carme Arrom Loscos. Na Carme és una entusiasta de l’educació, de la filosofia i de la teràpia transpersonal i és autora de poesia, contes i relats breus.

Meredith i el mar és la seva primera novel·la i en ella explica la vida de dos joves que es troben a Finisterre, al final del Camí de Santiago. Malgrat compartir només una xerrada, un foc i l’horabaixa, sorgeix entre ells una atracció i connexió especial. És llavors quan ella decideix entrar al mar. Aquest l’atrapa i el que anava a ser una capbussada, es converteix en un viatge que la portarà molt lluny, fins a una trobada amb el passat i amb altres vides.

Allà coneixerà altres éssers que en èpoques molt antigues, varen habitar en terres cèltiques i varen equivocar els seus passos. Durant aquest temps, s’aliaran amb la natura i el coneixement que els impulsaran a enfrontar les seves ombres per transformar-les i donar-los sentit.

La novel·la és una història d’amor en el sentit més ample de la paraula. Amor entre un home i una dona i també amor per la natura i els seus elements, per l’univers i el seu ordre, per la cultura celta i les seves llegendes, per les relacions humanes des de les més estretes entre mares o germanes fins el vincle que ens uneix a tota la humanitat.

És un cant al poder de la paraula i el perdó, a la vida amb les seves llums i ombres, a l’evolució i al compromís per treballar en la construcció d’un món millor. En definitiva és una novel·la molt recomanable per a lectors sensibles i atrets per la natura i el més enllà. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado