Inca renova la pavimentació asfàltica de més de 12.000 m² de camins de fora vila.
L’Ajuntament d’Inca ha renovat la pavimentació asfàltica de diversos camins de fora vila del municipi amb una superfície total de més de 10.000 m² i millora en la zona del pavelló de Sa Creu
Un nou projecte de pavimentació asfàltica, batxeo, neteja i poda, amb un pressupost de 74.998,63 euros. D’aquesta manera, es renovarà l’asfalt del camí de Sa Vinya, amb una superfície de 2.450m².
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/02/2020 - 01:02:00
Sa Creu. L’Ajuntament d’Inca ha renovat la pavimentació asfàltica de diversos camins de fora vila del municipi amb una superfície total de més de 10.000 m².

Inca renova la pavimentació asfàltica de més de 12.000 m² de camins de fora vila. El Consistori també ha realitzat tasques de millora en la zona del pavelló de Sa Creu. L’Ajuntament d’Inca ha renovat la pavimentació asfàltica de diversos camins de fora vila del municipi amb una superfície total de més de 10.000 m².

Concretament, les millores de pavimentació s’han realitzat en el camí de Llubí a Sencelles, en el Camí de Can Mairata i en el camí d’es Resquell, per un import total de 90.003,81 euros.

D’altra banda, s’han realitzat també important tasques de millora en la zona del Pavelló Municipal de Sa Creu. Així doncs, s’ha asfaltat el carrer Llubí i s’ha millorat la il·luminació dels voltats del centre esportiu.

Així mateix, durant el 2020 el Consistori continuarà realitzant tasques de millora i manteniment en altres camins del terme municipal d’Inca. Per aquest motiu, es desenvoluparà un nou projecte de pavimentació asfàltica, batxeo, neteja i poda, amb un pressupost de 74.998,63 euros. D’aquesta manera, es renovarà l’asfalt del camí de Sa Vinya, amb una superfície de 2.450m².

A més a més, es realitzarà una neteja lateral i poda dels arbres que envaeixen la calçada en el camí vell d’Alcùdia, camí de Son Bosh, camí vell de Muro. Finalment, es preveu també la realització de tasques de batxeo per reparar la pavimentació asfàltica d’alguns camins més del municipi.

D’altra banda, s’han realitzat també important tasques de millora en la zona del Pavelló Municipal de Sa Creu. Així doncs, s’ha asfaltat el carrer Llubí i s’ha millorat la il·luminació dels voltats del centre esportiu i s’han instal·lat noves lluminàries. D’altra banda, s’ha millorat també la senyalització de la zona i s’han col·locat nous rètols en el Pavelló Municipal de Sa Creu.

Més de 2.000 persones participen en el Rueta d’Inca. Els més petits han omplert avui els principals carrers del centre d’Inca de color amb motiu de la celebració de la Rueta, que ha comptat amb 2026 inscrits de 14 centres educatius diferents. La desfilada ha començat a la plaça de la Llibertat a les 16.00 hores, i ha finalitzat  a la plaça de la Font Vella amb l’actuació de Mel i Sucre. 

Com a novetat enguany, s’han eliminat els premis de la Rueta. Així doncs, l’import de 2.000 € que estava reservat per repartir entre els guanyadors del concurs, s’ha repartit a parts iguals entre tots els centres educatius que han participat en la desfilada. Aquesta decisió es va acordar durant la realització d’una reunió oberta al públic per  definir les bases de manera participativa entre tots els participants. 

D’altra banda, aquest any també s’ha modificat lleugerament el recorregut de la Rueta. En concret, la desfilada ha acabat a la plaça de la Font Vella i no a la plaça Mallorca, com es feia en els darrers anys, ja que aquesta plaça es troba actualment en obres.   

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Incasi
Es vergonzoso leer esta noticia. Parece que lo que se mejora es el asfaltado de polígonos y se mantiene y empeora día a día el de las calles de Inca