Ses Salines
L’Ajuntament repartirà cistelles amb producte local per celebrar les festes en família
Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de suspendre les festes d’estiu de la Colònia i les patronals de Sant Bartomeu a ses Salines.
ajuntamentsessalines 13/08/2020 - 12:37:04

L’Ajuntament repartirà cistelles amb producte local per celebrar les festes en família

Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de suspendre les festes d’estiu de la Colònia i les patronals de Sant Bartomeu a ses Salines.

Les cistelles, unes 2.500, es repartiran casa per casa a les famílies empadronades en el municipi.

L'Ajuntament de Ses Salines repartirà cistelles amb producte local, concretament amb una síndria, un meló, tomàtigues, pebres i cebes per fer un trempó, i perquè les famílies del municipi puguin celebrar les festes anul·lades per mor de la Covid-19, fent un dinar o sopar festiu.

El batle, Juan Rodríguez, ha explicat que tot l'equip de Govern municipal repartirà les cistelles a partir d'aquest divendres, 14 d'agost i durant tota la setmana vinent, casa per casa, tant a ses Salines com a la Colònia de Sant Jordi. Podran rebre aquest present consistorial les famílies empadronades al municipi.

El president de la Junta de Districte de la Colònia i regidor de Festes, Guillem Mas, ha manifestat que "repartirem unes 2.500 cistelles entre les famílies salineres i colonieres" alhora que ha mostrat, una vegada més, "la gran pena del tot el Consistori per haver suspès les festes d'estiu de la Colònia al mes de juliol i les patronals de Sant Bartomeu a ses Salines previstes per aquest mes d'agost". “Ha estat una decisió molt mala de prendre però no hi havia altra opció si es vol actuar amb responsabilitat”.

Amb aquesta iniciativa volem instar als ciutadans a celebrar les festes a casa seva, amb la família o els amics, donada la impossibilitat de celebrar-les com en anys anteriors", ha dit tot l’equip de Govern que participa de la iniciativa, i que ha volgut agrair a totes les empreses d’alimentació del municipi que s’han sumat a aquesta iniciativa; es Figueral, es Racó Pagès, supermercat Miquel, Eroski Garcías, s'hort de sa Colònia.

El regidor ha anunciat que les famílies que no romanen a casa seva en el moment de l'entrega de la cistella o que estaran absents durant la setmana, la poden anar a buscar a l'Ajuntament o al Centre Cívic, a partir de dilluns 17 d'agost.

Des de l'Ajuntament, tot l'equip de Govern aprofita l'ocasió per donar els molts d'anys a tots els saliners i coloniers i per llançar un missatge d'unitat "davant un futur que no sabem com vindrà". "Esperem que l'any que ve tot torni a la normalitat i puguem gaudir d'unes festes més bones que mai".

 

Reciente
Visto
Comentado