El Pi
Sant Llorenç rebrà una inversió de més de tres milions d’euros per millora d’infraestructures gràcies a El Pi
La formació també ha aconseguit 10 milions d’euros per instal·lacions esportives de l’illa de Mallorca
el-pi.com 05/12/2020 - 10:55:16

Sant Llorenç rebrà una inversió de més de tres milions d’euros per millora d’infraestructures gràcies a El Pi

La formació també ha aconseguit 10 milions d’euros per instal·lacions esportives de l’illa de Mallorca

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al CIM ha aconseguit una inversió de més de tres milions d’euros a Sant Llorenç per projectes de millora d’infraestructures. Aquest és un dels acords que la formació que presideix Antoni Amengual ha tancat amb l’equip de govern del Consell de Mallorca. Amengual ha assenyalat que “en total el Consell destinarà prop de 20 milions d’euros dins el 2021 acceptant les peticions d’El Pi per dinamitzar la part forana”

En aquest sentit ha destacat “el pla de millora d’instal·lacions esportives amb una partida de 10 milions d’euros i també les inversions per a projectes de rehabilitació de carreteres o de reactivació econòmica del petit i mitjà comerç”. Uns compromisos que ha assolit l’equip de govern al plenari de la institució de dimecres on s’ha donat llum verda als comptes del CIM.

Segons ha explicat la portaveu de la formació al Consell de Mallorca, Xisca Mora, “la nostra formació ha treballat per tirar endavant projectes municipalistes que milloraran la vida dels mallorquins i mallorquines”. Mora ha explicat que “amb l’abstenció als comptes del CIM afrontem la nostra responsabilitat des de l’esperit d’intentar ser positius i útils a la ciutadania de Mallorca que està patint la duresa de la crisi econòmica.” La portaveu de la formació al CIM, ha puntualitzat que “nosaltres continuarem fiscalitzant la gestió de l’equip de govern perquè els acords es compleixin i si no és així li demanarem responsabilitats.”

Per la seva banda, el regidor d’El Pi a l’ajuntament de Sant Llorenç, Onofre Garcia, ha comentat que “estem contents que arribi aquesta inversió que en principi ens agradaria que fossin per dur a terme els projectes que l'ajuntament ha enviat al CIM, però si no són per aquests en concret i s'inverteixin en altres actuacions necessàries per evitar una altra situació límit com la que vam viure, benvingut sigui.”

 

Reciente
Visto
Comentado