CAIB
COVID-19:Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears
Cap positiu entre el professorat de les Illes Balears.
comunicacio.caib.es 10/05/2021 - 14:57:41

COVID-19:Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears

Cap positiu entre el professorat de les Illes Balears

59 estudiants amb PCR positiva, la majoria a Mallorca

18 grups en quarantena a 15 centres educatius de Balears

Més de 18 mil professionals dels centres educatius ja s’han vacunat

Les dades recollides fins divendres 7 de maig als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius continua baix.

Es continua sense cap positiu entre els docents. Quant als estudis de contacte realitzats el 86,9% han estat negatius.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 190.000, hi ha 59 estudiants amb PCR positiva davant els 79 de la setmana anterior, xifra que suposa el 0,03 % de l’alumnat, la majoria a Mallorca (48) i la resta a Menorca (7) i a Eivissa (4). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva immensa majoria negatius.

Hi ha 18 grups en quarantena (que inclouen els 17 declarats aquesta setmana) a 15 centres educatius, 10 a Mallorca i 5 a Menorca. Això suposa el 0,22 % dels 8.000 grups de les Illes Balears.

Quant a la vacunació, a dia 7 de maig, 5.586 professionals d’infantil i educació especial havien estat vacunats, el 79,43 % del total d’aquestes etapes, mentre que en el cas de primària i secundària s’havien vacunat un total de 13.160 professionals, cosa que suposa el 70,60 % de professionals d’aquestes etapes. En total ja s’han vacunat 18.746 professionals de l’àmbit educatiu.

Tot i les bones dades, cal no oblidar que s’ha d’extremar la precaució davant l’extensió de la variant britànica a les Balears, més contagiosa, i que per aquest motiu s’han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

Es pot consultar tota la informació de seguiment de la COVID-19 als centres educatius no universitaris detallada per etapes educatives i per illes en l’apartat «Informes EDUCOVID http://www.caib.es/sites/centreseducatiuscovid/ca/informes_educovid/ » del lloc web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional http://www.caib.es/sites/centreseducatiuscovid/ca/informes_educovid/ . Aquesta informació s’actualitza cada quinze dies.

 

Reciente
Visto
Comentado