Son Servera
Son Servera reforça la vigilància policial a les zones turístiques durant els mesos d’estiu
Aquest dispositiu especial a la zona costanera de Son Servera es mantindrà fins a final del mes de setembre.
sonservera.es 30/06/2022 - 16:52:46

Reforç policial durant els mesos d'estiu

Son Servera reforça la vigilància policial a les zones turístiques durant els mesos d’estiu

Aquest dispositiu especial a la zona costanera de Son Servera es mantindrà fins a final del mes de setembre

Un any més, durant els mesos de juliol, agost i setembre, Son Servera disposarà de més policies al carrer. Així, la Policia Local reforça el seus serveis de vigilància i seguretat ciutadana a les zones turístiques de Cala Millor i Cala Bona en els mesos i en les hores de més afluència de persones passejant.

Enguany, com a novetat, l’efectiu de reforç allarga el seu horari, que altres anys acabava a les 22 h, i aquesta any també es mantindrà durant la matinada.

Aquesta mesura suposa un plus de tranquil·litat per als vianants i comerciants, i alhora permet un major control del compliment d'ordenances i normativa o qualsevol anomalia que es pugui produir.

A més, amb aquest reforç s’aconsegueix donar una major visibilitat al cos policial, així com acostar-lo a la ciutadania i que hi hagi comunicació directa entre ells.

"Aquesta mesura es va implementar per primera vegada en el 2019 i, vist el bon resultat, hem decidit mantenir-la i enguany, que es preveu normal després de dos anys de pandèmia, ampliar la"; explica Sergio Valbuena, regidor de Policia.

 

Reciente
Visto
Comentado