CCOO
La situació del sistema educatiu Balear després dels resultats electorals
Des de la Federació d'Ensenyament de CCOO de les Illes Balears, volem expressar preocupació per l'abstenció d'esquerres i l'auge de l'extrema dreta a les illes balears.
ib.ccoo.es 30/05/2023 - 14:03:05

La situació del sistema educatiu Balear després dels resultats electorals

Des de la Federació d'Ensenyament de CCOO de les Illes Balears, volem expressar preocupació per l'abstenció d'esquerres i l'auge de l'extrema dreta a les illes balears. Esperem que el futur govern de Marga Prohens compleixi amb el seu programa educatiu i no deixi l'educació en mans de l'extrema dreta.

Des de CCOO Ensenyament felicitam el PP pels resultats obtinguts en Balears. No obstant això, manifestem la nostra preocupació per l’abstenció del votant d’esquerres i especialment per l’auge de l'extrema dreta i les implicacions en la governabilitat de les institucions.

Esperem que el futur Govern que conformi Marga Prohens compleixi amb el seu programa, per instaurar la gratuïtat de l’educació infantil de 0 a 3 anys, promoure un Pacte d’Estat per l’Educació, donar suport a les necessitats educatives, ampliar-les polítiques de beques, i altres qüestions on podem coincidir.

Durant la campanya electoral, Vox ha manifestat que en un possible pacte la Conselleria d’Educació hauria d’estar en les seves mans, una possibilitat que preocupa i genera molta por entre els i les docents.

Per això instem a Marga Prohens a assumir la responsabilitat que se li espera com a propera presidenta del Govern Balear, que quan afirma que “serà la presidenta del seu programa” no pot deixar el futur de l’educació en mans de l’extrema dreta i els seus posicionaments ideològics radicals. No es pot condemnar el futur de l'educació pública per obtenir els suports necessaris per governar.

 

Reciente
Visto
Comentado