Festival S'Illo
Estrena a Palma de l'espectacle “Bertoldino”, del director i dramaturg Jeroni Obrador
El dijous dia 18 d'abril es presenta “Bertoldino”, un còmic de Llorenç Garrit amb el guió de Jeroni Obrador i la realització del color per Pato Conde.
festivalsillo 16/04/2024 - 16:22:07

Estrena a Palma i presentació del còmic a Santanyí de Bertoldino

Estrena a Palma de l'espectacle “Bertoldino”, del director i dramaturg Jeroni Obrador, els dies 20,21 d'abril al Teatre Municipal Mar i Terra i presentació còmic “Bertoldino” de Llorenç Garrit al Teatre Principal de Santanyí el dijous 18 d'abril 2024.

El dijous dia 18 d'abril es presenta “Bertoldino”, un còmic de Llorenç Garrit amb el guió de Jeroni Obrador i la realització del color per Pato Conde. Aquest còmic de Garrit és una adaptació a partir de la comèdia mallorquina de Mn. Miquel Clar i Llorenç Bonet, basat en la rondalla popular del s. VI, Salomó i Marcolf. Tot i així l'equip que ha realitzat aquest còmic ho ha transportat a un moment actual, dedicat a nins i joves, amb un llenguatge català insular i pensat per a totes les edats, ple de diversió i dinamisme.
Jeroni Obrador i Llorenç Garrit

També cal destacar queels dies20 i 21 de abrila les 18:00h s'estrenarà a Palma Bertoldino al Teatre Municipal Mar i Terra. Serà la primera vegada que aquesta obra és representa a Palma. El preu de les entrades són 12€ per als adults, 6€ per als menors de 18 anys i 6€ per als majors de 65 anys.

Les persones que comprin l'entrada tendran accés al còmic en digital de forma gratuïta.

Sinopsi:
El rei és infeliç i està enganxat a la consola i a les xarxes socials, concretament al twitch.tv (http://twitch.tv/), on controla als seus seguidors. Està avorrit i no és feliç perquè ha mort el seu estimat conseller i jugador de videojocs Bertoldo. De llavors ençà, perd seguidors a les xarxes socials. Envia al seu criat Hermini a cercar a la muntanya al seu fill Bertoldino, per si de casualitat és igual que el seu pare. En trobar-lo, el du a palau amb la seva mare Marcofa, qui de forma molt llesta i eixerida intenta explicar-lis per què no és una persona per a viure allà: a Bertoldino li agrada jugar amb els seus amics de la muntanya i amb els seus animals.

Fitxa artística de l'espectacle:
Direcció i dramatúrgia: Jeroni Obrador
ntèrprets: Guiem Juaneda, Cristina Francioli, Magdalena Sbert.
Màscares: Albert Iglesias.
Vestuari: Sandra Arroyo.
Ajudant direcció: Fredi Millán
Intèrprets de Bertoldino amb les seves respectives màscares

Entregam una pàgina del còmic amb el permís de l'autor per a ser impresa, i difosa a premsa escrita i digital.

 

Reciente
Visto
Comentado