CCOO
El mes de novembre de l’any passat, l’Àrea Pública de CCOO Illes Balears, va presentar a Funció Pública, un paquet de mesures per negociar amb el Govern .
Agrupación Balear de Servicios Inmobiliarios
Valentín: ”debemos huir de aquellas medidas que pueden ser muy llamativas, pero que después pueden provocar aún más inestabilidad y tensión en el mercado”
RODA
RODA, el vino de Bodegas RODA donde se muestra el perfil de fruta roja de tempranillo, presenta con su nueva añada 2020 .
Inca
El IV Saló de Bodes i Celebracions es consolida amb més de 60 empreses participants procedents de totes les illes.
Consell de Mallorca
Es faran tallers, exposicions i xerrades en cinc línies transversals: benestar, igualtat i diversitat, sexualitat saludable, prevenció de violència masclista i les relacions intrafamiliars
Felanitx
Una dotzena d’activitats tendran a la dona com a centre entre el 4 i el 10 de març
Consell de Mallorca
Representants de la institució insular han assistit al Mobile World Congress.
Felanitx
Els operaris han iniciat la feina que tendrà un cost de 247.000 euros i sis setmanes d’execució
Consell de Mallorca
Prop de 9.000 escolars de primària, de 14 municipis de l'illa, s'han unit a aquesta iniciativa de sensibilització i d'educació ambiental.
Consell de Mallorca
La infraestructura nova, amb un pressupost de 5,5 milions d’euros, ha inclòs un carril bici de 4,5 km que unirà els dos nuclis.
Página 2 de 1065
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

¿Que le parece a usted el funcionamiento de la movilidad en el municipio de Manacor: circulación en general, estacionamientos, rotondas, carga y descarga, zonas peatonales, direcciones prohibidas, espacios de terrazas, vía pública?.

Muy mal
Mal
Muy bien
Bien