Juanjo Salas, que pren com a referència a fotògrafs de la talla de Cartier-Bresson
Inca: El Museu del Calçat i la Indústria va inaugurar ahir l’exposició de fotografies “Rere la petjada”, de l’artista Juanjo Salas (Càceres, 1968)
“Rere la petjada” estarà exposada al Museu del Calçat i la Indústria d’Inca fins al mes de setembre. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16.30 a 20h, i dissabtes de 10 a 13 h.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/12/2019 - 08:15:00
Juanjo Salas (Càceres, 1968) presenta en “Rere la petjada” una selecció de fotografies que s’emmarquen dins la corrent de l’anomenada “fotografia de carrer”, on l’artista cerca el moviment, la rapidesa de l’acció.

Rere la petjada”, nova exposició del Museu del Calçat i la Indústria. El Museu del Calçat i la Indústria va inaugurar ahir l’exposició de fotografies “Rere la petjada”, de l’artista Juanjo Salas. L’acte va estar presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora del Museu, Antònia Maria Sabater, juntament amb altres membres del consistori que no es varen voler perdre la mostra.

Juanjo Salas (Càceres, 1968) presenta en “Rere la petjada” una selecció de fotografies que s’emmarquen dins la corrent de l’anomenada “fotografia de carrer”, on l’artista cerca el moviment, la rapidesa de l’acció i la captació de l’instant precís. Juanjo Salas, que pren com a referència a fotògrafs de la talla de Cartier-Bresson, cerca la bellesa en les petites accions quotidianes que passen desapercebudes i que omplen d’insòlita harmonia els carrers pels quals passem cada dia.

En aquesta exposició es convida als visitats a escriure baix les fotografies la història que creuen que s’amaga rere cada un dels personatges a partir de l’observació de les sabates que duen i de l’escena que els envolta, per completar i donar sentit així a l’exposició. “Rere la petjada” estarà exposada al Museu del Calçat i la Indústria d’Inca fins al mes de setembre. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16.30 a 20h, i dissabtes de 10 a 13 h.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado