Costitx han pogut disfrutar i divertir-se amb un judo molt complet quels pot servir
El passat novembre el Mestre del Dojo, Dani Domínguez ajudat pel seu alumne Adrian Becerra, ha impartit uns tallers de Judo per adults a l´escola de Costitx on imparteix classes com a activitat extraescolar
Cal destacar la gran participació de Mestres del Dojo com a Jutges d´aquesta 1ª Copa : Ponç Gelabert ,Guiem Puigserver, Pep Bordal i Llorenç Gayà. Enhorabona a tots per la vostra dedicació mes rera mes !!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/12/2019 - 12:47:00
Copa de Katas de Balears aconseguides per la parella : Inés Morey i Marise Jara a la categoría de Ju No Kata Senior ; i Marti Gallardo i Josep Pérez a la de Nague-No-Kata Infantil.

El Dojo Muratore Manacor i Llevant brilla a Costitx i Calvià. El passat mes de Novembre el Mestre del Dojo, Dani Domínguez ajudat pel seu alumne Adrian Becerra, ha impartit uns tallers de Judo per adults a l´escola de Costitx on imparteix classes com a activitat extraescolar.

Aquets tallers han estat un gran èxit, on pares i mares, mestres de l´escola i veïns de Costitx han pogut disfrutar i divertir-se amb un judo molt complet quels pot servir com a eina de defensa i superació personal.

novembre ,varen participar a l´entrenament federatiu de judo competició preparatori pels propers campionats quatre judoques del Dojo: Sergi Bueno, Mika Eichler, Marti Gallardo i Enric Febrer.

El passat dissabte 30,darrer dia de novembre ,varen participar a l´entrenament federatiu de judo competició preparatori pels propers campionats quatre judoques del Dojo: Sergi Bueno, Mika Eichler, Marti Gallardo i Enric Febrer.

I el mes de Desembre va arrancar amb mes éxits pel Dojo a Calvià : Una Medalla D´Or i Una de Plata a la primera Copa de Katas de Balears aconseguides per la parella : Inés Morey i Marise Jara a la categoría de Ju No Kata Senior ; i Marti Gallardo i Josep Pérez a la de Nague-No-Kata Infantil.

Cal destacar la gran participació de Mestres del Dojo com a Jutges d´aquesta 1ª Copa : Ponç Gelabert ,Guiem Puigserver, Pep Bordal i Llorenç Gayà. Enhorabona a tots per la vostra dedicació mes rera mes !! 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado