ELS REIS D'ORIENT I ELS PATGES REIALS HAN PASSAT PER L'HOSPITAL
Policies de Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera i Artà que formen part Sense Fronteres ha visitat l’Hospital de Manacor per repartir regals als nens hospitalitzats i els Reis d'Orient acompanyats pels seus patges reials
Els representants dels policíes de diferents ajuntaments de l'àrea d'influència de l'Hospital de Manacor, s'han mostrat molt satisfets col·laborant amb aquesta iniciativa que es du a terme des de fa un parell d’anys.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/01/2020 - 10:29:00
Els Policies han recorregut la planta de pediatria on estan els nens ingressats així com també la consulta de Pediatria i la zona d'Urgències de pediatria, repartint joguines indicades per a l'edat de cada un d'ells i també llibres.

POLICIES DE LA COMARCA DE L’ONG POLICIES SENSE FRONTERES HAN VISITAT L’HOSPITAL. Una representació de Policies de Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera i Artà que formen part de l'ONG Policies Sense Fronteres, ha visitat l’Hospital de Manacor per repartir regals als nens hospitalitzats.

Els Policies han recorregut la planta de pediatria on estan els nens ingressats així com també la consulta de Pediatria i la zona d'Urgències de pediatria, repartint joguines indicades per a l'edat de cada un d'ells i també llibres. també han regalat gorres i samarretes de l'ONG.

Els Reis han recorregut els diferents serveis repartits caramels i sobretot alegria entre el personal del centre hospitalari. Els patges reials s'han dirigit a la planta de pediatria, on els més petits els han explicat la seva carta.

Els representants dels policíes de diferents ajuntaments de l'àrea d'influència de l'Hospital de Manacor, s'han mostrat molt satisfets col·laborant amb aquesta iniciativa que es du a terme des de fa un parell d’anys. La gerent i la directora infermera els han donat les gràcies per venir a l'Hospital un any més repartint aquests obsequis.

ELS REIS D'ORIENT I ELS PATGES REIALS HAN PASSAT PER L'HOSPITAL Aquest divendres matí, han visitat per sorpresa l'Hospital els Reis d'Orient acompanyats pels seus patges reials. Així els nins i també grans ingressat han rebut la seva visita amb molta il·lusió. Els Reis han recorregut els diferents serveis repartits caramels i sobretot alegria entre el personal del centre hospitalari. Els patges reials s'han dirigit a la planta de pediatria, on els més petits els han explicat la seva carta als Reis d'Orient.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado