EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA. Guillem Bestard. Fotografies 1900-1930
Sa Màniga de Cala Millor en Sant Llorenç: Dissabte 25 de gener a les 18 h. MÀGIA. Amb el Gran Cassanyes. Durada: 1 hora i Guillem Bestard. Fotografies 1900-1930
Guillem Bestard. Fotografies 1900-1930. Producció: Museu i Ajuntament de Pollença. Visita del 25 de gener al 28 de març de 2020. Gratuït. Guillem Bestard va viure i va fer feina a Pollença, un municipi.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/01/2020 - 10:57:00
El gran màgic Cassanyes està format en excel·lència en diferents camps, des de la màgia més mental com la hipnosi o la telepatia fins a la màgia més material com la cartomàgia o la manipulació.

Sa Màniga de Cala Millor en Sant Llorenç: Dissabte, 25 de gener, a les 18 h. MÀGIA. Amb el Gran Cassanyes. Durada: 1 hora aprox. Per a públic familiar (a partir de 6 anys). Gratuït. El gran màgic Cassanyes està format en excel·lència en diferents camps, des de la màgia més mental com la hipnosi o la telepatia fins a la màgia més material com la cartomàgia o la manipulació. Avui presenta un espectacle per a tota la família, a partir dels 6 anys.

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA. Guillem Bestard. Fotografies 1900-1930. Producció: Museu i Ajuntament de Pollença. Visita del 25 de gener al 28 de març de 2020. Gratuït. Guillem Bestard va viure i va fer feina a Pollença, un municipi que durant les primeres dècades del segle XX va gaudir d’una vitalitat sociocultural notabilíssima.

25 de gener, a les 18 h. MÀGIA. Amb el Gran Cassanyes. Durada: 1 hora aprox. Per a públic familiar (a partir de 6 anys). Gratuït. El gran màgic Cassanyes està format en excel·lència en diferents camps.

Aquella vitalitat es va concretar en les llargues estades d’artistes tan brillants com Santiago Rusiñol o Joaquín Sorolla –a més d’Anglada-Camarasa, que hi va viure tota la segona meitat de la seva vida–, en un profitós món cultural que incloïa escriptors, músics i historiadors, i que bullia sota la tutela de Miquel Costa i Llobera, i també en la creació del modern i cosmopolita Hotel Formentor d’Adan Diehl.

Bestard va captar aquell món i els seus protagonistes amb unes fotografies d’una força documental i una elegància estètica admirables. Una exposició fotogràfica que documenta la Mallorca de principis del segle XX.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado