Format pels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera
La destinació Cala Millor activa accions de promoció turística per impulsar de nou l’activitat del sector les campanyes previstes estan encaminades a atreure el turisme nacional i local
Apostar pel turisme nacional, que tendrà més fàcil el desplaçament, és una ajuda per part de les administracions a hotelers, restauradors, comerciants i altres empresaris de la zona perquè puguin treure profit.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/07/2020 - 08:29:00
Es llançaran gairebé 90 cunyes al llarg de tot un mes. A més, els programes als quals s’emetran són programes especialitzats en viatges, fet que implica que el públic d’aquest pugui ser un potencial visitant de la destinació.

La destinació Cala Millor activa accions de promoció turística per impulsar de nou l’activitat del sector. Les campanyes previstes estan encaminades a atreure el turisme nacional i local. Impulsar la recuperació del sector després de la crisi del coronavirus és l’objectiu del Consorci de Turisme de Cala Millor, format pels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, i l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor - Sa Coma. Per això, s’han redissenyat les estratègies i s’han iniciat diferents campanyes de promoció encaminades especialment a atreure el turisme nacional i insular.

Ara, després de signar un conveni de col·laboració a FITUR amb Viajes Eroski, ambdues institucions llançaran un seguit de propostes per a aquesta funció. Es crearà un landing web exclusiu de la destinació amb vídeos promocionals, mòduls per a comprar vols i hotels a la zona, per poder seleccionar i elegir activitats, o per reservar vehicles de lloguer per a les vacances. Així mateix, es farà també amb la mateixa companyia una campanya de mailing i de publicacions a xarxes social amb el mateix objectiu.

Es crearà un landing web exclusiu de la destinació amb vídeos promocionals, mòduls per a comprar vols i hotels a la zona, per poder seleccionar i elegir activitats, o per reservar vehicles de lloguer per a les vacances.

Cal destacar que Cala Millor va aconseguir la distinció de Segell de Turisme Familiar a la mateixa fira aquest 2020 i és aquest uns dels principals reclams d’aquesta campanya. En el mateix sentit, també s’ha apostat per una campanya de publicitat en mitjans de comunicació nacionals i autonòmics amb cunyes i entrevistes que serveixin també per a aquesta promoció. En concret es promocionarà la destinació en programes de ràdio d’àmbit nacional i autonòmic. Es llançaran gairebé 90 cunyes al llarg de tot un mes. A més, els programes als quals s’emetran són programes especialitzats en viatges, fet que implica que el públic d’aquest pugui ser un potencial visitant de la destinació.

Apostar pel turisme nacional, que tendrà més fàcil el desplaçament, és una ajuda per part de les administracions a hotelers, restauradors, comerciants i altres empresaris de la zona perquè puguin treure profit del que queda d’una temporada amb condicions excepcionals. «El turisme nacional i el de les pròpies illes serà un dels fonamentals aquest any. La gent no vol partir molt enfora i volem fer-los saber que no és necessari per tenir unes vacances perfectes. A Cala Millor tenim molt per oferir», han explicat des del Consorci.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo Hay que incentivar el turismo de los residentes y de los peninsulares