El llibre Mitologia per a profans” d’Antoni Janer Torrens, de la mà d’Antoni Rodríguez.
El Claustre de Sant Domingo d’Inca acollirà la pròxima setmana la Festa del Llibre, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament i el Gremi de Llibreters
Aquesta activitat està disponible de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 hores. Per últim, recordar que l’aforament serà limitat i serà obligatori respectar les normes de seguretat vigents per garantir el correcte funcionament.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/07/2020 - 02:58:00
Després, dimarts 21 a les 19.00 hores, es realitzarà la presentació del llibre “Quan el cel embogeix” d’Antoni Vidal Ferrando, a càrrec de Miquel Rayó. D’altra banda, el dimecres 22 a les 19.00 hores, es presentarà també...

Inca celebra la Festa del llibre amb un complet programa d’activitats. El Claustre de Sant Domingo d’Inca acollirà la pròxima setmana la Festa del Llibre, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament d’Inca i el Gremi de Llibreters.

Un any més, la finalitat d’aquesta iniciativa és apropar la literatura als ciutadans i promoure la lectura, especialment entre els més petits. “Davant la situació actual, estam molt contents de poder organitzar una Festa del Llibre i poder celebrar finalment Sant Jordi.

L’horari d’apertura serà de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores i hi participaran Tot Llibres, Espirafocs, Romàntic Ediciones, Editorial Purpurina i Editorial Lleonard Muntaner. De forma paral·lela, durant tot el dia.

Amb el suport de llibreters i editorials hem definit un complet programa d’activitats, amb esdeveniments per petits i grans, amb l’objectiu principal de fomentar l’amor pels llibres”, assenyala la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així doncs, dilluns, 20 de juliol, començaran les activitats de la Festa del Llibre amb la presentació del Llibre “Llaços”, escrit per Mateu Xurí i il·lustrat per Antoni Galmés. La presentació, a càrrec de Tolo Albertí, es durà a terme a les 19.00 hores al Claustre de Sant Domingo.

Després, dimarts 21 a les 19.00 hores, es realitzarà la presentació del llibre “Quan el cel embogeix” d’Antoni Vidal Ferrando, a càrrec de Miquel Rayó. D’altra banda, el dimecres 22 a les 19.00 hores, es presentarà també el llibre Mitologia per a profans” d’Antoni Janer Torrens, de la mà d’Antoni Rodríguez.

Tot i això, el punt àlgid del programa d’activitats serà el dijous 23 de juliol amb la celebració de la tradicional festa del llibre amb paradetes de venta de llibres al Claustre de Sant Domingo. L’horari d’apertura serà de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores i hi participaran Tot Llibres, Espirafocs, Romàntic Ediciones, Editorial Purpurina i Editorial Lleonard Muntaner. De forma paral·lela, durant tot el dia hi haurà també contacontes i altes activitats, com ara la presentació del llibre “Els hereus de la ira” de Jaume Armengol.

A més a més, fins al 31 de juliol, la Biblioteca Municipal d’Inca tindrà en marxa també un racó de lectura dinàmic i una guia literària sota el títol “Ara, a l’estiu: nova festa del llibre”. Aquesta activitat està disponible de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 hores. Per últim, recordar que l’aforament serà limitat i serà obligatori respectar les normes de seguretat vigents per garantir el correcte funcionament de totes les activitats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado