El tercer anàlisi, el qual podeu consultar i descarregar: Torrentada de l'any 1943.
Sant Llorenç: Es compleixen 2 anys de la torrentada del 2018; la més catastròfica del nostre municipi, però no l’única; i Retirada, descontaminació de vehicles abandonats Motocicletes: 700 €, Turismes: 1.400
Retirada de vehicles o altres objectes de la via pública: 145,00 €. Si abans d’iniciar-se els treballs de retirada del vehicle o objecte es suspèn degut a la compareixença de la persona conductora o autoritzada que adopti les mesures.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2020 - 07:40:00
Avui, però, analitzam la pertanyent a la de 1942, la primera sobre la qual en tenim constància i, possiblement, la menys coneguda. Per això, i seguint amb l'apartat de difusió en el qual s'analitzen periòdicament documents rellevants.

Difusió de l'Arxiu Municipal: Torrentada de l’any 1943. Ees compleixen 2 anys de la torrentada del 2018; la més catastròfica del nostre municipi, però no l’única. Les torrentades, malauradament, han estat sempre lligades a la nostra història; bona part de la qual es conserva a l'Arxiu Municipal, on evidentment podeu consultar tota la documentació relacionada amb les diferents torrentades que s'han produït al nostre municipi.

Avui, però, analitzam la pertanyent a la de 1942, la primera sobre la qual en tenim constància i, possiblement, la menys coneguda. Per això, i seguint amb l'apartat de difusió en el qual s'analitzen periòdicament documents rellevants pel nostre municipi custodiats per l’arxiu, presentam el tercer anàlisi, el qual podeu consultar i descarregar: Torrentada de l'any 1943.

Les torrentades, malauradament, han estat sempre lligades a la nostra història; bona part de la qual es conserva a l'Arxiu Municipal, on evidentment podeu consultar tota la documentació relacionada.

Abandonament de vehicles i objectes voluminosos a la via pública. En els darrers mesos, el nombre d’abandonaments de vehicles i d’objectes voluminosos a la via pública s’ha elevat enormement arreu del municipi. Per això, us recordam que accions d’aquests tipus estan prohibides i són motiu de sanció. Des de l’Ajuntament volem recordar-vos que seguir unes pautes cíviques són claus per al conjunt de la ciutadania, pel medi ambient i per no degradar la imatge del nostre municipi.

A més, en el plenari del dia 17 de setembre del 2020, es va modificar l’Ordenança Fiscal Reguladora de la taxa per a la prestació dels serveis de retirada de vehicles i objectes feixucs o voluminosos de la via pública i de la seva custòdia, establint-se d’acord amb els següents punts:

Retirada de vehicles o altres objectes de la via pública: 145,00 €. Si abans d’iniciar-se els treballs de retirada del vehicle o objecte es suspèn degut a la compareixença de la persona conductora o autoritzada que adopti les mesures convenient, la tarifa es reduirà en un 50 %, sempre que el pagament de la taxa es faci en l’acte.

Estada o custòdia en el dipòsit municipal o lloc habilitat a l’afecte: 5,00 € per a cada dia natural o fracció, llevat d’aquell en què es va produir la retirada del vehicle o objecte.

Immobilització, per part del cos d’agents, de vehicles mitjançant procediments mecànics: 25,00 €.

Retirada, descontaminació i desballestament de vehicles abandonats a la via pública:

Motocicletes: 700,00 €

Turismes: 1.400,00 €

Camions: 2.400,00 €.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado