381 incidències de les quals el 98 per cent han estat solucionades
El 98% de les incidències de la línia verda del primer trimestre de 2021 a Felanitx han estat solucionades (381) a través d'aquesta APP; Durant l'any 2020 es varen rebre 2.172
Durant l'any 2020 es varen rebre 2.172 incidències resolent un 95 per cent d'aquestes. El tipus d'incidència més freqüent és la relacionada amb fems i neteja, seguit de voravies i carrers, enllumenat o retirada de vehicles.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/04/2021 - 02:33:00
El 98% de les incidències de la línia verda del primer trimestre de 2021 a Felanitx han estat solucionades. Fems i neteja són les incidències més comunicades per part dels ciutadans del municipi.

El 98% de les incidències de la línia verda del primer trimestre de 2021 a Felanitx han estat solucionades. Fems i neteja són les incidències més comunicades per part dels ciutadans del municipi. L'Ajuntament de Felanitx es mostra satisfet del servei Línia Verda que el primer trimestre de l'any ha rebut 381 incidències de les quals el 98 per cent han estat solucionades a través d'aquesta APP.

Durant l'any 2020 es varen rebre 2.172 incidències resolent un 95 per cent d'aquestes. El tipus d'incidència més freqüent és la relacionada amb fems i neteja, seguit de voravies i carrers, enllumenat o retirada de vehicles.

Per poder emprar aquest servei, els usuaris s'han de descarregar l'APP Línia Verda. Aquesta aplicació, gratuïta, es pot trobar a Google Play o APP Store. El procediment és ràpid i senzill. Per comunicar una incidència

Des de la posada en funcionament del servei, en gener de 2018, la participació ciutadana ha experimentat un creixement exponencial. Això demostra una eficaç resposta per part del Consistori en la resolució d'incidències comunicades pels veïns.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha manifestat «és un servei més que donam a la ciutadania, es permet notificar incidències i desperfectes que es detecten al municipi. A través d'aquesta aplicació tenim coneixement de certes necessitats que hi ha a diferents indrets que de vegades, se'ns escapen o no en tenim constància. Així donam una solució d'una forma més ràpida».

Per poder emprar aquest servei, els usuaris s'han de descarregar l'APP Línia Verda. Aquesta aplicació, gratuïta, es pot trobar a Google Play o APP Store. El procediment és ràpid i senzill. Per comunicar una incidència s'ha d'anar a l'aplicació, seleccionar la tipologia, indicar a quin lloc del municipi és i adjuntar una fotografia amb una breu descripció. Una vegada tramitada i arreglada per part del personal de l'Ajuntament, el ciutadà rep una notificació al seu telèfon mòbil.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado