Un any més, les biblioteques municipals han programat para Sant Jordi
El domingo "18" de abril en el Espacio 36 de Sant Llorenç a las 18:30h “La última peste de Europa” estará expuesta hasta el viernes 30
El acto de inauguración contará con la presentación del alcalde del municipio, Mateu Puigròs, y con la intervención de Pere Salas, profesor de Historia Contemporánea de la Universidad de las Islas Baleares.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/04/2021 - 09:04:58
Pere Salas, profesor de Historia Contemporánea de la Universidad de las Islas Baleares. La instalación se encontrará expuesta en la Sala Principal del Espacio 36 hasta el viernes 30 de abril.

Este domingo, 18 de abril, a las 18.30 h, se llevará a cabo la inauguración de la exposición "La última peste de Europa", la cual trata la peste de 1820 que afectó el Llevant de Mallorca. El acto de inauguración contará con la presentación del alcalde del municipio, Mateu Puigròs, y con la intervención de Pere Salas, profesor de Historia Contemporánea de la Universidad de las Islas Baleares. La instalación se encontrará expuesta en la Sala Principal del Espacio 36 hasta el viernes 30 de abril.

Aquest diumenge, 18 d'abril, a les 18.30 h, es durà a terme la inauguració de l'exposició "La darrera pesta d'Europa", la qual tracta la pesta de 1820 que va afectar el Llevant de Mallorca. L'acte d'inauguració comptarà amb la presentació del batle del municipi, Mateu Puigròs, i amb la intervenció de Pere Salas, professor d'Història Contemporània de la Universitat de les Illes Balears. La instal·lació es trobarà exposada a la Sala Principal de l'Espai 36 fins divendres 30 d'abril.

Este domingo, 18 de abril, a las 18.30 h, se llevará a cabo la inauguración de la exposición "La última peste de Europa", la cual trata la peste de 1820 que afectó el Llevant de Mallorca.

Un any més, les biblioteques municipals han programat una sèrie d'activitats per a celebrar Sant Jordi: contacontes, tallers, paradetes de vendes de llibres, tertúlies del club de lectura... Al cartell podeu consultar tota la informació relativa a les activitats, les quals es duran a terme durant aquest mes d'abril. Recordau que, a causa de les mesures sanitàries per a fer front a la Covid-19, alguns esdeveniments tenen aforament limitat (es troben marcats amb un asterisc), per això és aconsellable que no tardeu a realitzar les inscripcions. Esperam que gaudiu de Sant Jordi i de la màgia que ens ofereixen sempre els llibres i les biblioteques.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado