S'Illot, por lo que no se podrá aparcar en las calles más céntricas del pueblo.
Cambio de aparcamiento semestral en calles del municipio de Sant Llorenç desde el 1 de mayo y en S'Illot prohibido aparcar al centro
Cambio de aparcamiento semestral en las calles del municipio. Mañana, sábado 1 de mayo, se produce el cambio de aparcamiento semestral en las calles del municipio que cuentan con la señalización pertinente.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/04/2021 - 13:19:22
Por ello, todas las personas que tengáis los coches aparcados en estas calles, recuerde a cambiarlos de lado mañana por la mañana.

Cambio de aparcamiento semestral en las calles del municipio. Mañana, sábado 1 de mayo, se produce el cambio de aparcamiento semestral en las calles del municipio que cuentan con la señalización pertinente.

Por ello, todas las personas que tengáis los coches aparcados en estas calles, recuerde a cambiarlos de lado mañana por la mañana. Asimismo, le recordamos que mañana también se inicia la temporada turística en el núcleo poblacional de S'Illot, por lo que no se podrá aparcar en las calles más céntricas del pueblo.

Canvi d'aparcament semestral als carrers del municipi. Demà, dissabte 1 de maig, es produeix el canvi d'aparcament semestral als carrers del municipi que compten amb la senyalització pertinent. Per això, totes les persones que tengueu els cotxes aparcats a aquests carrers, recordau a canviar-los de costat demà al matí. Així mateix, us recordam que demà també s'inicia la temporada turística al nucli poblacional de s'Illot, per la qual cosa no es podrà aparcar als carrers més cèntrics del poble.


Recordau que aquest dissabte, 1 de maig, és festiu. Per això, l'horari del Punt Verd serà de les 9 del matí a les 14 del capvespre. Així mateix, teniu en compte que està totalment prohibit abocar residus fora del recinte. Quan aneu al Parc Verd, dirigiu-vos a la persona responsable i dipositau els residus en el lloc indicat. Recordau que l'ús del Parc Verd és per a particulars i petits establiments comercials. Gràcies per la vostra col·laboració.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado